موج B جاری در زیگزاگ

آیا امکان دارد که موج B از یک زیگزاگ بصورت جاری باشد؟

پاسخ:

آیا امکان دارد موج B زیگزاگ بصورت جاری باشد؟ بله این امکان وجود دارد اگر موج C برابر 161.8% از موج a زیگزاگ باشد. (و شاید حتی بیشتر)

 

Is it possible wave-B of the zigzag be a running Correction?

Answer:

Yes, that is possible IF wave-c of the zigzag turns out to be 161.8% of wave-a (maybe even larger).

 

توضیحات بیشتر نویسنده: (موج B جاری در زیگزاگ)

همانطور که می دانید زیگزاگ ها الگوهای تصحیحی استانداردی هستند که از سه شاخه و با ساختار (5:-3:-5:) تشکیل شده اند. مهمترین ویژگی زیگزاک ها و تفاوت اصلی آنها با فلت ها اینست که موج B در این الگوها نمی تواند بیش از 0.618 از موج A را بازگشت نمایند. از نظر زمانی نیز موج B باید حداقل زمانی به اندازه موج A صرف نماید.

در کتاب آقای نیلی در بخش زیگزاگ ها اشاره شده است که موج B بایستی حداقل 1% موج A را برگشت نماید و این تصور برای بسیاری ایجاد شده است که موج B از زیگزاگ ها نمی توانند بصورت یک کارکشن جاری باشند. اما باید در نظر گرفت که کتاب ایشان مربوط به سی سال پیش می باشد. و بعضی از موارد دچار تغییرات جزیی شده اند.

از آنجا که این سوال را بسیاری از دوستان از بنده می پرسیدند، بشخصه این سوال را از آقای نیلی پرسیدم تا دوستان پاسخشان را مستقیم از آقای گلن نیلی دریافت نمایند. همانطور که در بالا ملاحظه می نمایید هیچ موردی ندارد که موج B در یک زیگزاگ بصورت جاری باشد. ولی بدلیل قوانین منطق انتظار داریم پس از آن موج C حداقل 161.8% از موج A باشد و احتمالا این نوع زیگزاگ در دسته زیگزاگ های کشیده قرار خواهد گرفت.

 

در شکل زیر می توانید شماتیک این الگو را مشاهده نمایید.

همانطور که در شکل زیر ملاحظه می کنید یک الگوی زیگزاک با موج B جاری را در دو تایم فریم مختلف نمایش داده ایم. معمولا در تایم های بالاتر که نمودار از نظر سطح پیچیدگی ساده تر می گردد موج B در این الگو ممکن است بصورت یک موج خنثی دیده شود که تشخیص اینکه این موج خنثی لحاظ شود یا خیر کاملا به تحلیلگر و شرایط نمودار و تجمیع الگوهای اطراف بستگی خواهد داشت.

 

 

شرایط موج B در زیگزاگ ها

 

نمونه این الگو را میتوانید در شمارش جدید خود آقای نیلی در نمودار S&P500 در زیر ملاحظه می فرمایید. همانطور که می بینید یک زیگزاگ سه گانه در نمودار زیر در نظر گرفته شده است. که در زیگزاگ وسطی موج B کمتر از 1% از a را بازگشت نموده است. ولی بصورت زیگزاگ لحاظ شده است. بدلیل اینکه موج B کاملا افقی بوده لذا لزومی به اینکه موج C حتما 1.618 از موج a باشد نیز وجود نداشته است.

 

شرایط موج B در زیگزاگ ها

 

جهت مطالعه مقالات بیشتر در زمینه نئوویو می توانید بخش آموزش را مطالعه نمایید.

همچنین علاقمندان می توانند بخش آموزش سایت آقای نیلی را نیز از این لینک ملاحظه نمایند.

 

امیدوارم مقاله “موج B جاری در زیگزاگ” برای شما مفید بوده باشد.

 

برای دریافت مطالب جدید می توانید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام شیراز نئوویو ما را همراهی نمایید.

موفق و پیروز باشید.

 

تلگرام شیراز نئوویو

درباره ی نادر برادری

نادر برادری هستم کارشناس ارشد سازه، 42 ساله و ساکن شیراز. پس از 20 سال تحقیق و تجربه عملی در بازارهای مالی، مفتخرم حاصل دانش و تجربه خودم را در اختیار علاقمندان به سرمایه گذاری در بورس و سایر بازارهای مالی قرار دهم.

18 دیدگاه

  1. عرض سلام و احترام
    جناب مهندس اول میخواستم تشکر کنم بابت سایت و مطالب بسیار مفیدتون، من مدتی هست شروع کردم به یادگیری نئوویو و بسیار استفاده کردم از مطالبتون
    دو تا سوال نسبتا مشابه داشتم ممنون میشم اگر پاسخ بفرمائید
    1- توی موج a از زیزاگ و موج c از زیگزاگ و فلت که برچسب 5: میخوره، آیا باید تمامی قوانین شتابدارها رعایت بشه ؟ ( بیشتر منظورم شتابدار استاندارد هست نه ترمینال ) مخصوصا قواعد زمانی. یعنی مثلا در موج c از زیگزاگ و فلت حتما باید زمان ریز موج 2 از ریز موج 1 بیشتر باشه و همینطور بقیه قوانین شتابدار؟ و آیا میتونه صرفا یه تک موج باشه یا حتما باید 5 موجی باشه؟
    2 – همین سوال رو راجع به بخشیزه شدن امواج شتابدار هم داشتم. مثلا اگر در یک 5 موجی شتابدار، موج 1 بخشیزه بشه، آیا حتما باید ریز موج 2 از موج 1 از ریز موح 1 از موج 1 زمان بیشتری صرف کنه و همینطور سایر قوانین شتابدار باید راجع به اون ریز موج ها رعایت بشه ؟

    • درود و سپاس

      1- بله قوانین شتابدارها در ریز موج ها هم باید رعایت شود. اما اگر تایم فریم بالا باشد و پیچیدگی کم باشد بله می توانند امواج فقط یک تک موج باشند
      2-بله قوانین در همه درجات باید رعایت شود. البته یکسری ریزه کاری دارد و ممکن است یک ساختار خیلی واضح داشته باشید که همه قوانین رعایت شود ولی فقط موج 2 از موج 3 مثلا یک تک موج کمتر از موج 1 از 3 دارد. در این شرایط تحلیلگر به تشخیص خودش می تواند این مورد را استثنا قائل شود.

      خواهشی که دارم سوالات تخصصی را از طریق انجمن سایت مطرح نمایید.
      موفق باشید.

  2. سلام آقای برادری
    آقای برادری در تحلیل خود آقای نیلی در زیگزاگ دوم به نظر میاد زمان موج B از زمان موج A کوتاه تر است اما آقای نیلی یک زیگزاگ در نظر گرفتن !!!

  3. با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد بزرگوار. بسیار ممنون از لطف شما
    استاد در شمارشی که از S&P انجام شده یک موضوعی که خیلی برام جای سوال داره اینه که چرا در هر 3 تا زیگزاگ موج A دو شیار زمان و موج B یک شیار زمانی داره
    در مقیاس بساموج میشه موج B در حد یک شیار زمانی ، زمان کمتر از موج A داشته باشه؟
    اگر اینجوره در شتابدار ها هم به اندازه 1 شیار زمانی میشه استثنا قائل شد؟
    بسیار ممنون از لطفتون

  4. mohammadreza.izadi10

    سلام استاد

    چرا در شمارش ریز موجهای زیگزاگ ها همه ی شاخه ها :3 علامت گزاری شده اند؟

  5. سلام استاد.ممنون از پست های فوق العاده کاربردی شما

  6. با سلام خدمت استاد گرامی.
    استاد در مورد شمارش آقای نیلی، زیگزاگ سه گانه ای که لحاظ کردن، بریده نیست. برام سواله که چطور در موج بعدی برای این موج، بازگشت کامل متصور شدن؟ زیگزاگ سه گانه قوی ترین ترکیب ممکن هست که نمیتونه کامل بازگشت بشه مگر تحت شرایطی که این شمترش اون شرایط رو نداره.
    میخوام بدونم ایشون شرایط جدیدی برای این وضعیت تعریف کردن؟؟
    ممنون از شما

    • درود بر شما

      اگر موج های خنثی را لحاظ کنید هیچکدام از زیگزاگ ها بریده نمی شود و موج سی بیش از .۶۱۸ از موج آ خواهد شد. درخصوص قوانین منطق به این نکته توجه کنید که موارد مطرح شده در این فصل خطوط راهنما (guide line) هستند و نه قانون (rule) لذا الزام اور نیستند.
      نکته بعدی این است که در مثلث ها قدرت یک شاخه به شاخه بعدی منتقل نمی گردد و یکی از نشانه های وجود مثلث اینست که یک الگو با قدرت نسبی بالاتر توسط یک الگو با قدرت کمتر بازگشت می شود. در اینجا هم الگو بزرگ یک مثلث انبساطی است پس برگشت این شاخه بلا مانع می باشد.

  7. سلام استاد
    خیلی عالی بود و لازم.
    درود فراوان…

دیدگاهتان را بنویسید