شرایط موج ممتد در شتابدار ها

در الگوی شتابدار، قانون امتداد چقدر مهم می باشد ؟

پاسخ:

برای کسانی که در اردوگاه الیوت کلاسیک می باشند، قانون امتداد یک مسئله سرسری می باشد. اگر یک اگو بنظر شتابدار باشد ولی موج ممتد نداشته باشد، اکثر الیوت کارها می گویند قانون امتداد یک خط راهنماست. ( نه قانون). اما مانند تمام جنبه های تئوری نئوویو در اینجا نیز خط راهنمایی وجود ندارد. و فقط قانون می باشد. قانون امتداد در تئوری نئوویو کاملا ضروری می باشد. اگر یک صعود یا نزول مشکوک به شتابدار روندار ( نه یک ترمینال ) باشد، ولی موج ممتد نداشته باشد، آن صعود یا نزول یک تصحیحی پیچیده می باشد.

اما چه چیزی واجد شرایط یک موج ممتد می باشد؟

در یک الگوی شتابدار موج 1 ، 3 یا 5 بایستی حداقل 161.8% از کوچکترین موج شتابدار باشد. بطور معمول، موج ممتد 161.8% از بزرگترین موج بعدی در میان امواج 1 ، 3 یا 5 می باشد. در الگوی ترمینال، (یک الگوی شتابدار خاص که کاملا از امواج تصحیحی تشکیل شده است)، موج 1 ، 3 یا 5 بزرگتر از بقیه خواهد بود ولی لزومی ندارد که 161.8% از کوچکترین موج گروه باشد.

 

In an Impulsive pattern, how important is the Rule of Extension?

ANSWER:

For those in the orthodox Elliott Wave (OEW) camp, the Rule of Extension is a hit-and-miss affair. If a pattern appears to be impulsive, but lacks an extended wave, most OEWer`s say “well, the rule of extension is just a guideline.” As with all aspects of NEoWave theory, there are no guidelines, just rules. The Rule of Extension, under NEoWave theory, is essential. If an advance or decline of a non-Terminal nature is suspected of being impulsive, but does not possess an extended wave, that advance or decline is a complex correction.

What qualifies a move as an “extended wave”? Well, in an impulsive pattern, wave-1, 3 or 5 MUST be at least 161.8% of the smallest wave of the three. More typically, the extended wave will be 1.618%+ of the next largest wave among 1, 3 or 5. In a Terminal pattern, a unique impulsive formation that is composed completely of corrections, wave-1, 3 or 5 will be longer than the others, but it does not have to be 161.8%+ of the smallest wave in the group.

 

توضیحات بیشتر نویسنده:

 

توجه بفرمایید آقای نیلی در کتاب استادی در امواج الیوت که در سال 1990 به چاپ رسیده است. عنوان می کنند موجی ممتد می باشد که حداقل 161.8% از بزرگترین موج بعدی باشد. یعنی اگر مثلا موج 3 ممتد باشد بایستی بین موج 1 و 5 آنکه بزرگتر می باشد را انتخاب کنیم و موج 3 بایستی حداقل 161.8% از آن باشد.

اما ایشان در سال 2006 در این مقاله این جمله را بدین صورت تکمیل و اصلاح می کند که موجی ممتد است که حداقل 161.8% از کوچکترین موج گروه می باشد ولی بطور معمولا همان 161.8% از بزرگترین موج بعدی می باشد. با این جمله کمی آقای نیلی شرایط سنجش یک موج ممتد را که برای احراز هویت یک شتابدار اصیل الزامی است تسهیل می کند و باعث می گردد که شرایط راحتتری برای شتابدارها ایجاد گردد. لذا باید این جمله را جایگزین جمله کتاب نمود و از آن در تحلیل ها استفاده نمود.

درخصوص امواج شتابدار ترمینال نیز در این مقاله آقای نیلی شرط 161.8% را حذف نموده است. و صرفا اگر یکی از امواج 1و3 یا 5 بزرگتر از بقیه باشد کافیست. هر چند قبلا نیز در کتاب استادی در امواج الیوت آقای نیلی عنوان می کند که شتابدار ترمینال استثنایی برای همه قوانین می باشد.

 

شرایط موج ممتد در شتابدارها

 

جهت مطالعه مقالات بیشتر در زمینه نئوویو می توانید بخش آموزش را مطالعه نمایید.

همچنین علاقمندان می توانند بخش آموزش سایت آقای نیلی را نیز ازاین لینک ملاحظه نمایند.

 

امیدوارم مقاله “شرایط موج ممتد در شتابدار ها” برای شما مفید بوده باشد.

 

برای دریافت مطالب جدید می توانید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام شیراز نئوویو ما را همراهی نمایید.

موفق و پیروز باشید.

تلگرام شیراز نئوویو

درباره ی نادر برادری

نادر برادری هستم کارشناس ارشد سازه، 42 ساله و ساکن شیراز. پس از 20 سال تحقیق و تجربه عملی در بازارهای مالی، مفتخرم حاصل دانش و تجربه خودم را در اختیار علاقمندان به سرمایه گذاری در بورس و سایر بازارهای مالی قرار دهم.

11 دیدگاه

  1. امیرحسین مظاهری تهرانی

    با سلام، آیا قانونی در شتابدار ها هست که بگوید موج ۴ از منظر زمانی نمی تواند کوتاه تر از زمان موج ۳ باشد؟

    در یکی از ویدیو های گلن نیلی دیدم که میگفت چون موج ۳ ۳۰ سال طول کشیده، موج ۴ هم باید حد اقل ۳۰ سال باشه، ولی در کتاب چنین قانونی نبود،

  2. با عرض سلام وا حترام
    با تشکر از مطالب مفیدتون. ببخشید یک س.الی داشتم آیا میشه از این مطلب نتیجه گرفت که اگر مثلا موج 3 بیش از 161.8 موج 1 باشد آنگاه ما با 5موجیِ شتابدار مواجه هستیم و الزاما موج 5 هم در راه است؟ اگر این ادعا درست است پس چرا سهم شپنا با اینکه رشدش از خرداد تا مرداد بیش از 161.8 برابر موج 1(از اواخر فروردین تا 22اردیبهشت) شد اما موج 5ای شکل نداد و شتابدار نشد؟ اصولا تفاوت ABC با 5 موجی شتابدار رو قبل از شکل گیری کامل موج چگونه میتوان فهمید؟
    با تشکر

    • درود و سپاس
      این مطلب عنوان می کند اگر یک شتابدار داشته باشیم قطعا یک موج آن ممتد هست و حداقل 1.618 از کوچکترین موج می باشد ولی این بدان مفهوم نیست که اگر سه موج داشته باشیم که سومین موج بیش از 1.618 از اولی بود حتما شتابدار خواهد بود. زیگزاگ های کشیده هم می توانند رفتار یک شتابدار را تقلید کنند و حتی موج سوم (یعنی C) می تواند 2.618 از اولی باشد. تفاوت در رفتار موج 4 هست. اگر چهارمین موج بیش از 0.618 از سومین موج را برگشت کرد قطعا دیگر شتابدار نخواهد بود. همچنین زمان موج 2 و B هم می تواند نشانه و وجه تمایز دیگری باشد چون معمولا موج B زمانی بیش از موچ 2 صرف می کند.
      یک خواهشی هم که دارم سوالات تخصصی نئوویو را از طریق انجمن سایت مطرح نمایید.
      ممنون

  3. سلام با تشکر از سایت بدون جایگزینتون که نمونه ی دیگری نداره گشتم که میگم
    اولش که خوندم موج کوچک بعدی خیلی تعجب کردم ولی بعدش با توضیحات خوب شما متوجع قضیه شدم
    یک سوالی خیلی دهن بنده رو مخدوش کرده استاد با توجه به تغییر گسترده در قوانینی و کشف الگو های جدید دیامتریک و…. چرا جناب گلن نیلی کتاب جدید رو منتشر نمیکنن تا خیال همه راحت بشه چون کتاب قدیمی دیگه کاربردش رو از دست داده واقعا برام سواله
    کاش بشه از خود جناب گلن نیلی پرسید!!!!

    • سلام
      سپاس از لطف شما

      بله درست میفرمایید واقعا جای یک نسخه جدید از کتاب اقای نیلی خالی می باشد ولی به هر حال اقای نیلی سنی ازش گذشته و مشغله کاری زیادی داره شایدم هم دیگر انگیزه ای برای چاپ کتاب جدید ندارد. اما یک کاری ایشون امسال کردند این هست که در یک پکیج ویدئویی فصل به فصل کتاب رو بررسی و تغییرات رو توضیح دادند.
      موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید