تحلیل طلا (1)

تحلیل طلا شماره (1) 

 

امروز قصد دارم تحلیل جامعی از وضعیت طلا جهانی (XAUUSD) با استفاده از روش نئوویو (الیوت سبک گلن نیلی) خدمتتان ارائه کنیم. سعی بر آن است تا در حین تحلیل ها نکات آموزشی به زبانی ساده و کاربردی جهت علاقمندان به این روش تحلیلی فوق العاده اشاره گردد. شایان ذکر است کلیه تحلیل های ارائه شده در سایت شیراز نئوویو صرفا جنبه آموزشی دارند. و کسانی که قصد سرمایه گذاری و انجام معاملات واقعی دارند بایستی با ریسک و تحلیل خود اقدام به معامله نمایند.

 

تحلیل بلند مدت

جهت تحلیل بلند مدت ابتدا از نمودار کش دیتای 6 ماهه طلا (XAUUSD) شروع میکنیم.

همانطور که در تصویر می بینیم از سال 2001 تا شروع سال 2012 طلا یک حرکت شارپ صعودی را از 260$ تا 1920$ انجام داده است. با توجه به نمودار چندین ساله طلا می توان این حرکت صعودی را بعنوان موج [3] نامگذاری کرد. در این تایم فریم بدلیل پیچیدگی بالای موج 3 از شمارش زیر موجها (بخشیزگی) صرف نظر میکنیم. ولی سرعت و شیب افزایش قیمت در این 11 سال بخوبی می تواند موید یک موج 3 (یا حداقل یک ایمپالس با هر شمارشی) باشد.

لذا بعد از این موج ایمپالس ما بایستی منتظر یک موج کارکشن باشیم. که نزول قیمت طلا از سال 2012 تا 2016 و از قیمت 1920$ تا 1046$ این موضوع را تایید می کند. پس با توجه به اینکه موج 3 حدود 11 سال بطول انجامیده است. انتظار داریم این کارکش در قالب موج 4 حداقل 11 سال بطول بیانجامد.(یعنی تا سال 2023.) اهداف قیمتی فیبوناچی و ساپرت های مربوطه برروی شکل مشخص شده است.

با توجه به مشخص شدن مقادیر زمانی و قیمتی برای موج 4 می توانیم محدوده حرکتی این موج ( مربع آبی رنگ) را ترسیم نماییم. و فلش آبی رنگ میانگین مسیر قیمت را نشان می دهد. و انتظار داریم قیمت حول آن نوسان نماید تا ضمن پر کردن ظرف زمانی به اهداف قیمتی خود برسد.

 

با موارد مطرح شده چیزی که در حال حاضر می توان گفت به شرح زیر است:

  1. تا قبل سال 2022 انتظار اتمام موج 4 را نداریم. چون موج 4 بایستی حداقل به اندازه موج 3 وقت صرف کند.
  2. با توجه به کارکشن بودن موج 4 ساختار آن می تواند 3 یا 5 یا 7 و خیلی بندرت 9 موجی باشد.
  3. تا کنون از اتمام موج (A) از موج 4 اطمینان داریم.

 

تحلیل طلا جهانی

خب با اطلاعاتی که از تحلیل بلند مدت طلا بدست آوردیم جهت بررسی دقیقتر به تایم ماهیانه می رویم.

 

تحلیل میان مدت

جهت تحلیل میان مدت  از نمودار کش دیتای ماهیانه طلا (XAUUSD) استفاده میکنیم.

همانطور که ملاحظه میکنید در این تایم فریم موج 4 بزرگنمایی شده تا با جزییات بیشتر آن را مورد بررسی قرار دهیم. با شمارش امواج شاخه (A) از موج 4 می توان پی برد موج (A) ساختاری سه موجی دارد. و شکست خط روند آبی رنگ و حرکت پسا الگویی (مستطیل سبز) که از لحاظ قدرت و سرعت بیشتر از همه کارکشن های موجود در ساختار موج (A) می باشد. تایید میکند که موج(A) به پایان رسیده ودرحال حاضر در موج (B) از 4 هستیم.

با توجه به اینکه ساختار موج (A) سه موجی می باشد. این نکته را به ما می گوید که موج (B) پس از آن باید حداقل 0.618 آن را بازگشت نماید. همچنین با توجه به اینکه موج (A) حدود 4 سال طول کشیده است. موج (B) هنوز به حداقل های زمانی خود که سال 2020 می باشد نرسیده است.

تحلیل نئوویو طلا

 

اگر به بررسی ساختار موج (B) از 4 بپردازیم. در حال حاضر چندین سناریو می توان برای آن در نظر گرفت که یکی از آنها در تصویر مشخص است. در این سناریو انتظار یک ساختار 3 موجی برای موج (B) در نظر گرفته شده است. که موج B از (B) آن یک مثلث انقباضی نامحدود است. و انتظار یک حرکت شارپ بصورت 5 موجی در قالب موج C را داریم.

سناریو دیگر می تواند دیامتریک فرض کردن موج (B) می باشد. که در آن صورت صعود پیشرو در قالب موج e از دیامتریک است. قطعا شکست سقف 1375 که خط بالای مثلث می باشد می تواند تحلیل را تایید و به صعود شتاب دهد.

همچنین می توان جهت بررسی دقیقتر شاخه صعودی که با فلش قرمز مشخص شده است به تایم های پایین تر مثل هفتگی و روزانه رفت.

 

تحلیل کوتاه مدت

جهت تحلیل کوتاه مدت  از نمودار کش دیتای هفتگی طلا استفاده میکنیم.

همانطور که میبینید آخرین شاخه مثلث ما به شکل یک دیامتریک بوده است. و اتمام آن با حرکت پسا الگویی شارپ طلا از 1274$ تا 1327$ تایید شده است. شاید هنوز زود باشد برای ساختار موج صعود با دقت کافی اظهار نظر کرد. ولی با توجه به انتظار ساختار 5 موجی برای موج صعودی پیش رو شاید شمارش در نظر گرفته شده در قالب یک موج 1 و 2 محتمل باشد. که در اینصورت احتمال افزایش خوبی در قالب موج 3 ظرف هفته های آتی قابل پیش بینی می باشد.

 

تحلیل XAUUSD

 

آپدیت تحلیل (1399/11/18)

در ادامه تحلیل قبلی مشاهده کردیم که طلای جهانی با دقت خوبی تا سال 2020 صعودی را تا 1610 دلار تجربه کرد. حال با توجه به ساختار امواج این موج (B) بزرگ که از کف سال 2016 آغاز شده است. انتظار می رود این موج ساختار یک الگوی دیامتریک را داشته باشد. لذا در صورتیکه موج E از این دیامتریک در 1610 دلار پایان یافته باشد. ( جهت تایید نیاز به شکست کف 1450 دلار در زمانی کمتر از یک ماه آینده می باشد.) آنگاه موج F نزولی می تواند ظرف 6 ماه آینده تا 1357 دلار نزول نماید. پس از پایان موج F بایستی شاهد صعود طلا تا سقف 1530 دلار تا مارچ 2021 باشیم. 

 

تحلیل نئوویو GOLD

 

تایم هفتگی طلا

جهت تایید پایان موج E و شروع موج F از تایم فریم هفتگی استفاده می کنیم. اگر موج E در سقف 1610 دلار پایان یافته باشد بایستی نزولی بزرگتر وسریعتر از کارکشن های قبلی اتفاق بیافتد. این مقیاس توسط یک مربع سبز رنگ مشخص شده است. پس اگر قیمت طلا جهانی حداکثر ظرف یک ماه آینده کف 1500 و سپس 1450 دلار را بشکند. می توان مطمئن شد که موج  E پایان یافته و موج F نزولی آغاز شده است. در غیر اینصورت طلا می تواند با صعودی موقف تا 1700 دلار موج E را به پایان برساند و سپس نزول موج F آعاز گردد.

 

تحلیل نئوویو (XAUUSD)

 

آپدیت تحلیل (1398/12/23)

پیرو تحلیل قبلی همچنان طلای جهانی در قالب یک الگوی دیامتریک بعنوان موج (B) بزرگ در حال توسعه است. در تحلیل قبل ما منتظر پایان موج E از این دیامتریک بودیم. و عنوان شد که اگر رفتار پساالگویی مشاهده نگردد احتمالا صعودی موقت تا 1700 دلار خواهیم داشت. طلا پس از صعود تا 1703 دلار ظرف هفته گذشته نزول شدیدی را آغاز کرده است که با شکست سطح 1570 دلار می توان پایان موج صعودی طلا را انتظار داشت.

 

تحلیل نئوویو

 

همانطور که در کش دیتای ماهیانه طلا مشخص است. امروز طلا موفق شد با یک حرکت بزرگتر از نظر قیمتی و سریعتر نسبت به کارکشن های الگوی قبلی (موج E) و همچنین شکست خط روند به نوعی پایان موج E را تایید نماید. لذا انتظار داریم ظرف 6 ماه آینده طلای جهانی به سمت قیمت 1350 یا 1260 دلار حرکت نماید. با توجه به اینکه این شاخه از الگو نیز ساختار اصلاحی خواهد داشت. پس قطعا حرکت بصورت نوسانی خواهد بود. در صورت شکست سطح 1690 دلار بایستی در تحلیل تجدید نظر کرد.

 

تحلیل نئوویو GOLD

 

آپدیت تحلیل (1399/04/21)

با توجه به عبور قیمت طلای جهانی از قیمت 1690 دلار نیاز هست تا تحلیل مجدد آپدیت گردد لذا به بررسی مجدد طلا از تایم بالا می پردازیم. همانطور که در کش دیتای سه ساله طلا ملاحظه می کنید. پس از یک موج صعودی که بصورت یک ترکیبی دو گانه می باشد. از سال 2011 یک روند اصلاحی در طلای جهانی آغاز شده است و همچنان ادامه دارد. (موج صعودی می تواند موج 3 از یک شتابدار ترمینال یا بخشی از یک دیامتریک باشد.)

حرکت شارپ موج (A) اتمام حرکت قبلی و شروع حرکت اصلاحی نزولی را کاملا تایید می کند. و پس از تکمیل موج (A) در سال 2016 در حال حاضر بازار مشغول تکمیل موج (B) صعودی می باشد. پس همچنان تغییری در دید بلند مدت ما نسبت به تحلیل گذشته ایجاد نشده است.

شاید اگر بخواهیم یک حدس اولیه برای این کارکشن بزنیم. اولین انتخاب یک الگوی تخت و سپس یک مثلث باشد. قطعا با تشکیل ساختار موج (C) با قطعیت بیشتری می توان در مورد نوع الگوی اصلاحی صحبت کرد. ولی در هر دو احتمال گفته شده موج (B) می تواند کوچکتر یا بزرگتر از موج (A) باشد. (این نکته را هم در نظر بگیرید موج B بدلیل اینکه وسط یک الگوی اصلاحی می باشد. در نئوویو جزء فازهای غیر قابل پیش بینی دقیق محسوب می شود. چون تعداد سناریوهای زیادی را می توان در نظر گرفت.)

اما اگر فعلا سناریو یک فلت را در نظر بگیریم. بهترین و ایده آل ترین مقدار برای موج (B) در این تایم فریم می تواند عدد 1924 دلار باشد که مقاومت محکم سال 2011 نیز در آنجا قرار دارد و در صورت عبور از این مقاومت، الگوی ما بصورت یک الگوی نامنظم خواهد شد. و مقادیر 2260 یا حتی 2490 هم می توان برای آن در نظر گرفت. اما جهت بررسی دقیقتر موج B به تایم 6 ماهه طلا رجوع می کنیم.

 

تحلیل بلند مدت طلای جهانی

 

نمودار 6 ماهه طلا

در این تایم فریم همانطور که مشاهده می کنید. موج (A) کاملا بصورت یک دو گانه ترکیبی هست. که نوع الگو اصلاحی بزرگتر را بصورت تخت یا مثلث تایید می کند. همچنین موج (B) را مطابق قبل می توان یک دیامتریک پاپیونی در نظر گرفت. که الان در موج E آن می باشیم. در اینصورت همچنان در دید میان مدت ما نیز تغییری ایجاد نشده است.

تنها تفاوت ایجاد شده در اتمام و تارگت موج E می باشد. و علیرغم نزولی که در تحلیل قبل داشتیم با توجه به برگشت قیمت، به این نتیجه می رسیم که موج E همچنان ادامه دارد. همانطور که در نمودار پیداست بنظر می رسد موج E بصورت یک دیامتریک الماسی در حال پیشرفت می باشد. ولی تا تکمیل این موج و مشاهده حرکت پسا الگویی نمی توان با قطعیت در مورد آن نظر داد. چرا که در تایم بلند مدت دیدیم که موج (B) می تواند بیش از 2000 دلار نیز افزایش قیمت داشته باشد. اما شاید در این تایم نیز بهترین و ایده آل ترین نسبت برای پایان موج E همان عدد 2026-1950 دلار باشد.(سایر تارگت های موج E در نمودار مشخص شده است.)  پس بهترین کار صبر جهت تکمیل این موج و شکست خط روند d-f می باشد.

همچنان می توان شاخ E را در تایم های پایین تر نیز بررسی نمود ولی بدلیل تعداد زیاد سناریوهایی که می توان برای آن در نظر گرفت فعلا بایستی در همین تایم طلا را پیگیری نمود تا زمانی که خط d-f بسرعت شکسته شود.

 

تحلیل نئوویو طلای جهانی

 

آپدیت تحلیل (1401/05/11)

 

آخرین تحلیل طلای جهانی را 2 سال قبل ارائه دادیم که نتیجه آن در نمودار زیر مشخص می باشد. چه از نظر قیمتی و چه از نظر زمانی به خوبی طلا مطابق انتظار رفتار کرده است.

 

تحلیل نئوویو طلای جهانی

 

در حال حاضر قصد داریم مجدد شرایط طلا را از دید بلند مدت و میان مدت بررسی نماییم.

 

دید بلند مدت

 

از منظر بلند مدت همانطور که می دانید آقای گلن نیلی برای طلا یک سناریو شتابدار ترمینال مطابق نمودار زیر در نظر گرفته است. به دو دلیل مهم می توان این سناریو را به چالش کشید و بدنبال سناریوهای جایگزین بود.

1) با توجه به محدودیت معادن طلا در دنیا و اقبال همیشگی انسان به طلا در طول تاریخ بعنوان یک دارایی امن، تصور یک شتابدار ترمینال که پس از اتمام آن انتظار بازگشت قیمت به زیر 40 دلار (یعنی بازگشت کامل ترمینال) را داریم، منطقی بنظر نمی رسد.

2) با عنایت به اینکه هزینه استخراج طلا حدود 1400 دلار می باشد، انتظار اینکه طلا بخواهد تا 600 دلار (جهت همپوشانی موج 2 و 4) برگشت نماید، باز هم دور از انتظار خواهد بود.

 

تحلیل طلای گلن نیلی

 

لذا با در نظر گرفتن دلایل ذکر شده می توان سناریو یک دیامتریک را جایگزین شتابدار ترمینال نمود. که اتفاقا فعلا شرایط ساختاری و قیمتی و زمانی را نیز پاس می کند. همانطور که ملاحظه می کنید در حال حاضر در موج D از این دیامتریک هستیم و پس از آن می توان انتظار یک رشد شارپی در چندین سال را داشت.

 

تحلیل بلندمدت طلای جهانی

 

این ایده را برای آقای گلن نیلی ارسال نمودیم و پاسخ ایشان در زیر آورده شده است.

 

ایمیل گلن نیلی درخصوص طلا

 

دید میان مدت

 

جهت دید میان مدت به کش دیتای سالیانه می رویم. همانطور که در نمودار زیر می بینید، در حال حاضر می توان موج B را بصورت یک ترکیبی (زیگزاگ+مثلث) در نظر گرفت که الان در موج d از مثلث هستیم. می توان انتظار داشت این موج در محدوده 1600-1700 دلار به پایان برسد. سپس یک موج e صعودی تا محدوده 1900 دلار خواهیم داشت. و پس از تکمیل موج (B) باید انتظار یک نزول چند ساله برای موج (C) از فلت داشت. که از نظر قیمتی می تواند تا 1300 دلار نیز کاهش داشته باشد. قطعا در سالهای آتی این شاخه را با دقت بیشتر می توان بررسی نمود.

 

تحلیل جدید طلای جهانی

 

آپدیت تحلیل (1401/11/07)

 

پیرو تحلیل قبلی، طلای جهانی رشد خوبی را از سطح 1600 دلار شروع کرد و تا 1950 دلار نیز صعود نمود. که نتیجه آن در تصویر زیر مشخص می باشد.

 

تحلیل دقیق طلا

 

آپدیت تحلیل (1403/07/20)

 

اگر بخواهیم آپدیتی در خصوص طلای جهانی داشته باشیم، همچنان سناریوی دیامتریک بلند مدت که از قبل در نظر داشتیم پابرجا می باشد و ما در میانه موج D از این دیامتریک قرار داریم.

 

تحلیل بلندمدت طلای جهانی

 

 

ولی از منظر میان مدت با توجه به شکست سطح 2000 دلار در طلا باید کل موج D را بصورت یک فلت جاری درنظر گرفت و خود موج B نیز بنظر می رسد که یک دیامتریک الماسی می باشد. طبق قانون منطق معکوس در نئوویو هر زمان در وسط یک الگو باشیم (مخصوصا امواج B) تا زمان تکمیل این موج احتمال اینکه با سناریوهای مختلفی روبرو باشیم بسیار زیاد می باشد.

در حال حاضر تشابه خوب زمانی در شاخه های دیامتریک موج B احتمال این سناریو را افزایش داده است. پس انتظار می رود طلا ظرف 2 سال آینده به سمت تارگت 3200 دلار حرکت نماید ولی در کوتاه مدت و ماه های آینده ممکن است طلا بیشتر به صرف زمان بپردازد و موج f از دیامتریک را تشکیل دهد.

پس از تکمیل موج B یک موج C نزولی چند ساله خواهیم داشت که دیگر طلا به سقف قبلی در 2000 دلار نخواهد رسید و سپس یک رشد چشم گیر چند ساله را مطابق سناریوی بلند مدت آغاز خواهد نمود. لذا در ماههای آینده بیشتر باید تمرکز ما برروی الگوی دیامتریک الماسی موج B باشد و در صورت تایید اتمام موج e و آغاز موج f، در تایم های پایین تر به تحلیل آن بپردازیم.

 

تحلیل طلای جهانی

 

 

 

افشای ریسک :
با توجه به ماهیت آموزشی سایت شیرازنئوویو، کلیه تحلیل ها صرفا از منظر آموزشی ارائه می گردد. لذا به هیچ عنوان توصیه ای به خرید یا فروش نمی باشد.

 

برای دریافت مطالب جدید می توانید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام شیراز نئوویو ما را همراهی نمایید.

موفق و پیروز باشید.

 

تلگرام شیراز نئوویو

درباره ی نادر برادری

نادر برادری هستم کارشناس ارشد سازه، 42 ساله و ساکن شیراز. پس از 20 سال تحقیق و تجربه عملی در بازارهای مالی، مفتخرم حاصل دانش و تجربه خودم را در اختیار علاقمندان به سرمایه گذاری در بورس و سایر بازارهای مالی قرار دهم.

49 دیدگاه

  1. سلام خدمت استاد برادری و تمام دوستان
    استاد من با استفاده از سبک ابداعی خودم چارت طلا رو به هیچ عنوان نزولی نمیبینم.در مرحله اول قیمت 2500 رو خواهد دید و این مساله با توجه به نزولی بودن شاخص دلار قابل تفسیره. در واقع ارزش ذاتی طلا و کریپتو افزایش پیدا نمیکنه و این دلاره که ارزشش رو در مقابل این دو بازار از دست میده.
    شما قبلا دیامتریک رو برای حرکت طلا مصلحت دونسته بودید که من با این موضوع موافقم. چون با قطعیت میگم که هدف طلا بالای 3000 و تا 4000دلار برای موج c از دیامتریک هست. هدف نهایی طلا در دراز مدت بالای 28669 دلار و 51200دلار خواهد بود که به نظرم حوالی سال 2060 اتفاق میفته

  2. سلام جناب برادری
    تحلیل طلای جهانی از ۱۹۵۳ وارد اصلاح تا عدد ۱۸۱۰ شد و تا حوالی ۱۹۹۷ برگشت داشتیم
    میشه در رابطه با آخرین تحلیلتون که از کف ۱۶۱۶ رو بایک abc مشخص کردین و انجام شد و این برگشت و یک موج ۴ بگیریم و الانم درحال تکمیل کردن موج ۵ باشیم یعنی abc رو ۱.۲.۳ و کاهش تا ۸۱۰ رو موج ۴ و این افزایش و ۵ بگیریم که محدوده ۲۰۲۰ تا ۲۰۷۰ تمام شود ممنون میشم از راهنمایی و نظرتون

    • درود

      اگر بخواهیم الگویی که گفتید را یک شتابدار بگیریم قطعا با توجه به ساختار اصلاحی موج 1 و 3 و همپوشانی موج 2 و 4 باید آنرا یک شتابدار ترمینال بگیریم. همانطور که می دانید ترمینال ها تنها در جایگاه موج 5 یا C ظاهر می شوند. لذا باید در تایم فریم بالاتر این الگو را برررسی کنید که آیا می تواند در این جایگاه باشد یا خیر.

      موفق باشید.

  3. در آپدیتی که 11 مرداد 1401 دادید در دید میان مدت: در موج B از B بزرگ فلت گرفتید در کف کار اما پسای فلت پاس نشده در تایم فریم پایینتر مشخص است بهتر نبود به جای فلت مثلث بگیریم به این صورت شروع موج C از یک پیووت بالاتر شروع می شود

  4. سلام
    آیا میتوان D بزرگ طلا رو در نقطه ۱۱۶۰ دلار به صورت یه مثلث خنثی تمام شده در نظر گرفت و الان در وسط های موج E بزرگ هستیم و بر خلاف نظر اکثر تحلیلگران طلا قله های جدیدی رو فتح بکند.

  5. سلام
    میشه گفت موج e که به صورت زیگزاگ گرفته شده بود چون پساالگویی پاس نکرد یعنی الگوی دیگری هست ؟؟
    و اینکه میشه الگو رو تو تایم ماهانه به صورت فلت در نظر گرفت و در موج c آن هستیم که باعث میشه قیمت های بالاتری رو ببینیم ؟؟

    • درود

      بله- تا زمانی که قیمت طلا زیر 1994 دلار هست می توانیم در موج E باشیم و ساختار موج E بصورت یک دوگانه زیگزاگ + مثلث خواهد شد.
      در صورت شکست این سطح به بالای 2000 موج (B) بزرگ در تایم سالیانه هنوز خاتمه نیافته و می تواند بصورت جاری شود و اعداد بالاتر را نیز ببینید.
      موفق باشید.

  6. با سلام؛
    دو مورد تناقض در تحلیل آقای نیلی مشاهده کردم.

    1- موج c از D مثلث خنثی را به صورت ترمینال در نظر گرفته اند که این موج باید کامل بازگشت شود. یعنی طلا به 2000 دلار برسد. در حالی که موج E از مثلث تا این قیمت بالا نمی رود.

    2- موج 2 از c که ترمینال است انتظار میره که تا 62درصد برگشت کنه یعنی حدود 1875، در حالی که موج 2 را به صورت فلت در نظر گرفته با سقف 1805.

    اگر اشتباه است لطفا تصحیح بفرمایید.

  7. با سلام،

    با توجه به اینکه در الگوی آخر که مثلث در نظر گرفته شده موج دوم 62درصد از موج A را اصلاح کرده است، آیا میتوان منتظر یک مثلث بود یا با دیامتریک مواجه خواهیم شد؟

    • درود و وقت بخیر

      اشاره شما به این مطلب هست که “در مثلث ها تمایلی وجود دارد که موج B دقیقا 61.8% موج A نگردد” . توجه کنید این نکته قانون الزام آور نیست و صرفا یک راهنماست. در طلای جهانی یا موج B صعودی ما، بصورت یک دو گانه با مثلث انتهایی در حال تکمیل است که الان در موج e آن هستیم (دیامتریک بدلیل زمانبر شدن را فعلا در نظر نمی گیریم) و یا طبق تحلیل آقای نیلی موج B بصورت یک مثلث خنثی می باشد و الان در موج c از D قرار داریم که خود موج c را بصورت ترمینال گرفتند و الان در موج 2 از این ترمینال هستیم. جزئیات هر دو تحلیل در کانال تلگرام موجود هست می تونید ملاحظه نمایید.

      سپاسگزار می شوم اگر سوالات فنی را از طریق انجمن سایت مطرح نمایید.
      موفق باشید.

      • من دو روز کامل وقت گذاشتم که دوباره سوال نپرسم. حتی اندیکاتور را هم از سایتتان خریدم اما متوجه نشدم که منظور شما از اینکه طبق تحلیل نیلی موج B به صورت مثلث است چیست؟ یعنی کل موج B مثلث است؟ . چیزی که من می بینم موج B قسمتی از فلت است و به اتمام رسیده و وارد موج C از این فلت شده که به صورت ترمینال در نظر گرفته شده است. اگر غیر از این است بنده را تصحیح بفرمایید.

  8. امیرحسین مظاهری

    سلام، یک سوال ذهنم رو درگیر کرده، در بخش قانون تناسب کتاب، گفته شده که باید جهتدار ها در یک قالب مربع با شیب ۴۵ همراه با کمی اختلاف، قرار بگیرند، حال سوال این است که امکان دارد یک الگو مثل دیامتریک، فقط چند موج ابتداییش در این قالب قرار بگیرد و مابقیش خارج از قالب مربعی شکل؟ یا اینکه الزاما انچه در قالب مربع واقع میشود یک الگوی کامل میباشد؟

    • درود بر شما
      نیاز نیست ذهن خودتان را درگیر قانون تناسب کنید. عملا این قانون برای زمانی بوده که نمودارها دستی رسم می شده است. الان که با کامپیوتر با چند کلیک براحتی شما می تونید زوم نمودار رو تغییر دهید کافیست بطور چشمی طوری زوم نمودار را تنظیم کنید که الگوها به بهترین شکل دیده شوند. (نگران زاویه 45 درجه قانون خنثایی هم نباشید)
      سپاسگذار میشم سوالات فنی را از طریق انجمن سایت مطرح نمایید.
      موفق باشید.

  9. سلام استاد به نظرتون موج F تمو شده تو آپدیت جدیدتون؟
    من فکر میکنم موج F خودش یه دیامتریک میتونه باشه و الان تو موج D از اون هستیم خوشحال میشم نظرتون رو داشته باشم

    • درود
      تحلیل شاخص جمعه ها در کانال تلگرام و اینستاگرام آپدیت می گردد.

      موفق باشید.

      • درود بر شما. استاد جسارتا تحلیل دیگری درجایی دیدم ک موج بی که شما ترکیب زیگزاگ مثلث در نظر گرفته اید ایشان ترکیب دیامتریک و ایزومتریک که از یافته های خودشان میباشد درنظر گرفته اند ضمن اینکه نقطه شروع دیامتریک ایشان موج بی زیگزاگ شما که بخش اول الگوی ترکیبی بی شما هست درنظر گرفته اند و موج آ ایشون تا موج بی زیگزاگ شما ادامه دارد که اگر اشتباه نکنم یک زیگزاگ مثلث در نظر گرفته اند. نظر شما را در این خصوص خواستم . ممنونم

      • و جسارتا موج آ بزرگ از موج دی دیامتریک بزرگ شباهت به شتابدارها دارد جسارتا چه ساختاری در نظر گرفته اید؟منظورم موج قبل موج بی ترکیبی که در نظر گرفته اید و بارنگ قرمز داخل پرانتز (A) نمایش داده شده. در رابطه با سوال قبلی مربوط به دیامتریک که عرض کردم نقطه شروع دیامتریک ایشون انتهای موج بی زیگزاگ بخش اول الگوی ترکیبی شما که با رنگ فیروزه ای علامت Bنمایش داده اید

        • درود
          1- موج A نزولی اول درسته شبیه شتابدارها هست ولی بدلیل اینکه بیش از 0.618 برگشته لذا قطعا شتابدار نیست و یک دو گانه است که رفتار یک شتابدار را تقلید می کند. شمارش آقای نیلی نیز در این شاخه به همین صورت هست.
          2- طبق قانون منطق معکوس در وسط یک الگو و مخصوصا کارکشن ها (مثلا موج B) کاملا طبیعی هست که تعداد سنایوها زیاد باشد. حتی خود آقای نیلی هم برای موج B سناریوی دیگه لحاظ کردند. اما کلیات و جهت سناریوها معمولا یکی هست و شاید کمی نقطه پایانی متفاوت باشد. اینکه کدام سناریو بهتر است زمانی که اولین موج از الگوی موج C تشکیل شده مشخص می گردد. اما قطعا اکثر نئوویو کارها در حال حاضر معتقد به نزول طلا در دو سال آتی هستند.

          موفق باشید.

      • سلام جسارتا اگر موج dمثلث پایین‌تر از انتهای موج bمثلث پیشروی کند می‌توان مثلث را ریورس انقباضی در نظر گرفت؟

    • سلام و عرض ادب استاد .. در الگوی ترمینال موج ۲ و ۴ استثنا میتونن زمان کمتری نسبت به امواج ۱ و ۳ داشته باشن .. آیا موج ۲ و ۴ همزمان میتونن زمان کمتری نسبت به موج ۱ و ۳ داشته باشن یا باید فقط یکیشون این استثنا رو داشته باشه؟

  10. سلام.
    مگر ترمینال در موج C یا 5 نمی آید؟الان آقای نیلی ترمینال را کجا در نظر گرفتند؟

  11. استاد جان لطفا مثل بیت طلا و یورو هم به روز کنین

  12. با عرض سلام و خسته نباشید محضر استاد عزیز، یه سوالی همیشه ذهن منو درگیر کرده اگر جواب بدید ممنون میشم، 99% تحلیلگرای نئوکار که من دیدم صرفا روی سهام ایران تحلیل انجام میدن اونهم بصورت بسیار بلندمدت آیا نئو توان کار روی فارکس و بورس نیویورک رو نداره آیا تحلیل درستی روی تایم های ساعتی نمیتونه داشته باشه یا حتی روزانه؟ ؟ علت این امر چیه؟ ، خیلی ممنونم.

    • درود و سپاس از شما
      1- باید توجه بفرمایید که قطعا نئوویو را ایرانی ها ابداع نکرده اند و آقای نیلی که بنیانگذار این روش هست احتمالا اصلا از بورس ایران اطلاعی ندارد و این روش را برای بازارهای جهانی بسط و توسعه داده است. پس این جمله که نئوویو در بازارهای جهانی کاربردی ندارد اساس نمی تواند گزاره صحیحی باشد.
      2- اینکه در ایران بیشتر تحلیلگران نئوکار بازار بورس ایران را دنبال می کنند و تحلیل می کنند کاملا طبیعی می باشد. چرا که شاید دوستان بیشتر در بورس ایران فعال باشند و یا تحلیل بورس ایران مخاطب بیشتری داشته باشد.
      3- ضمن اینکه ما یک مفهومی بنام بازارهای موازی داریم و در هر مقطع زمانی یک بازار می تواند بازدهی بیشتری داشته باشد و نمودارهای واضح تری داشته باشد. لذا یک نئوکار قادر خواهد بود این موضوع را تشخیص داده و بیشتر به سمت آن بازار متمایل گردد.
      4- درخصوص تایم فریم هم باید عرض کنم که نئوویو یک روش کاملا داینامیک هست و مختص بازار یا تایم فریم خاصی نیست و این نمودار و ساختار الگوهاست که به شما می گوید باید در چه بازاری و در چه تایمی معامله کنید. قطعا وقتی شما دید بلند مدت از یک نمودار را بدست آورید، برنامه ریزی و استراتژی ورود در تایم های پایین تر نیز سخت نخواهد بود. اما بطورکلی در نئوویو بدلیل قوانین زیادی که دارد در تایم های زیر روزانه بدلیل پیچیدگی زیاد نمودار، معمولا ساختارها کمتر واضح هستند و باید صرفا به تحلیل شاخه آخر الگو پرداخت.
      5- در انتها نیز باید دقت کنید هیچ روش تحلیلی در دنیا 100% نیست و نئوویو نیز از این قاعده مستثنی نیست ولی قطعا یکی از بهترین روش های تکنیکال هست که دید بسیار خوبی نسبت به آینده چارت و بازار به شما خواهد داد.

      موفق و پیروز باشید.

  13. استاد جان به نظرتون وقتش نیست تحلیل به روز کنین ممنون میشم

  14. سلام استاد
    زیبایی محیط تحلیلی شما آدم را مجذوب خودش میکند
    استاد عکس هایی که گذاشتین کش دیتا و تحلیل تویه چه محیطی میباشد؟

  15. آقای برادری خیلی ممنون به خاطر کانال خوبتون
    اما ما چرا موج شماری انجام میدیم وقتی بازار طبق پیش بینی ما حرکت نمیکنه؟ به نظرتون مشکل از کجاست موج شماری اشتباه یا عدم موفقیت موج شماری روش نئوویو؟؟ چون من اکثر تحلیل های سایت شما رو که دیدم زمانی که بازار روندش صعودی بود تمام تحلیل ها درست بود اما زمانی که شاخص و بازار وارد روند نزولی و اصلاحی شده اکر تحلیل ها sl زده میشه

    • درود و سپاس

      اولین نکته اینکه در بازار و تحلیل هیچ چیز صفر و یک نیست که یا تحلیل درست درست باشد یا غلط غلط. قطعا هیچ روش تحلیلی در دنیا 100% نیست و نئوویو هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. ولی ما تحلیل نمی کنیم که همه موقعیت های بازار را دقیق پیش بینی کنیم. هدف ما از تحلیل افزایش درصد موفقیت در معاملات هست که نئوویو یکی از بهترین روش های تکنیکال در جهت رسیدن به این هدف می باشد. پس اگر فکر می کنید روشی در دنیا (نه تنها ایران) وجود دارد که همه موقعیت های بازار را با 100% پیش بینی می کند بدانید که در مسیر اشتباهی دارید حرکت می کنید.

      درخصوص تحلیل ها هم، این یک اصل در نئوویو هست که در وسط یک الگو مخصوصا کارکشن تعداد سناریوها زیاد هست و احتمال فیل شدن تحلیل، بیشتر از ابتدا و انتهای الگوها می باشد ولی در هیمن بازار منفی هم شما رو ارجاع میدم به تحلیل خفولا که از مرداد تا الان نه تنها ضرر نداده بلکه 300 درصد هم سود داده. یا حتی تحلیل حتاید و حتوکا که در نقطه برگشت تحلیل بروز شده بود و پس از آن روند صعودی طبق پیش بینی شروع شد. یا حتی خود شاخص که از 1700 واحد اعلام شد تا 1200 نزول خواهد داشت ( در صورتیکه خیلی ها به حمایت واعظی اعتقاد داشتن) یا حتی همین طلای جهانی که خود وال استریتی ها هم با توجه به چاپ اسکناس دلار توسط فدرال رزرو اعتقاد به صعود طلا داشتند ولی تحلیل ما همچنان نزولی بود.

      با همه این تفاسیر استاپ خوردن جزوی از این بازار هست و هرکس تحمل خوردن استاپ لاس را ندارد نبایستی وارد بازار گردد.

      موفق و پیروز باشید.

  16. خیلی خیلی ممنونم جواب سوال دیگه ای که داشتم هم گرفتم! بسته شدن موج دو بعد از پایان موج یک!!!
    خدا حفظتون کنه بزرگوار…

  17. سلام
    از وقتی با روش نیو ویو اشنا شدم تقریبا هیچ روشی منو راضی نمیکنه برای تحلیل
    ولی یه موضوع همیشه برام سواله که حجم جزییات نیو ویو انقد زیاده که حتما باید صبر کرد تا یه الگو تکمیل بشه تا با اطمینان پیش بینی کنیم و این موضوع خیلی زمان بر هستش. کلی اما و اگر و الگوهای مختلف وجود داره حتی اگه درست تحلیل کرده باشیم ماه ها زمان میبره تا به درست بودن تحلیلمون پی ببریم.
    تو این حالت چطور میتونیم وارذ معامله ای بشیم وقتی ماه ها باید صبر کرد…

    • نادر برادری

      سلام
      سالها پیش در یک کتاب خوندم که نوشته بود “معامله گرها هر چقدر تجربه تریدشون بالاتر میره تایم فریمشون هم میره بالاتر”. آن زمان خیلی مفهوم این جمله برایم جالب نبود و فکر می کردم وقتی می شود در چند دقیقه یا ساعت درآمد کسب کرد چرا باید ماه ها صبر کرد. همانطور که فرمودید نئوویو یکی از بهترین روش های تحلیل تکنیکال می باشد و برخلاف تصور خیلی ها اینکه در بعضی از اوقات بازار، شما با سناریوهای مختلف روبرو هستید از نقاط قوت این روش هست و نه ضعف آن. چرا که بازار یک موجود زنده است و در واقعیت نمی شود در همه اوقات همه رفتار یک موجود زنده را دقیق پیش بینی کرد پس بهتر است در این مواقع پلن بی هم وجود داشته باشد.
      معامله گری دقیقا مثل شکار می ماند که شما بعنوان شکارچی آن بایستی صبر و حوصله بخرج دهید و حتی ماهها در کمین یک موقعیت ورود باشید تا شکار خوبی نصیبتون بشه. واقعا لزومی ندارد من معامله گر در هر لحظه در بازار حضور داشته باشم. این را از بعد معامله گری و ورود به بازار عرض کردم. اما از منظر آموزشی براحتی شما می توانید با اصول و قوانین نئوویو در تایم های پایین تر روش ترید و تحلیلی خود را تست نمایید و نتیجه کار را ببینید که این هم به افزایش مهارت و هم به افزایش اعتماد بنفس شما کمک خواهد کرد.
      موفق و پیروز باشید

      • درود بر شما و بسیار ممنونم بابت پاسخگویی تون
        اگه مقدور هست به این سوال من هم پاسخ بدید، آیا الزامی هست که در شتابدار ها موج 2 و 4 زمان بیشتری نسبت به دو موج 1 و 3 صرف کنن؟ یکی از کتابهای راهنما این قضیه رو به عنوان یه قانون الزامی عنوان کرده

        • نادر برادری

          درود بر شما

          بله این قانون در نئوویو الزامی می باشد که موج 2 و 4 حداقل بایستی زمانی به اندازه موج 1و3 صرف نماید. آقای نیلی این موضوع را بطور کامل در مقاله 2019 خود عنوان کرده که ترجمه آنرا می توانید از بخش آموزش نئوویو سایت مطالعه نمایید.

          • متشکرم
            در تصویر دوم همین صفحه موج C از موج W بنظر موج 4 زمان کمتری رو نسبت به موج 3 صرف کرده
            شاید قانون دیگه ای هم هست و من اطلاع ندارم.
            تشکر مجدد

          • نادر برادری

            در موج مد نظر شما موج دوم بصورت یک فلت جاری در نظر گرفته شده است (یعنی دو تا سقف پایین تر از جاییکه لبیل گذاری شده است.) ولی در موتیوویو وقتی موج 2 را پایین تر یا بالاتر از موج 1 (یعنی صورت جاری) قرار می دهید نظم نمایشی برچسب ها بهم میخورد. لذا به همین دلیل بالاتر گذاشته شده است.

  18. سلام بسیار تحلیل دقیق و حاوی نکات آموزشی در شمارش امواج میباشد واقعا از این تحلیل جامع لذت بردم همیشه سرافراز باشید. لطفا اگر امکانپذیر است روی شاخص دلار تحلیل جامع ارایه دهید . با سپاس فراوان

دیدگاهتان را بنویسید