تحلیل نئوویو شبندر (پالایش نفت بندرعباس)

تحلیل شبندر (1)

تحلیل نئوویو سهم شبندر

 

در این مقاله قصد داریم چشم انداز سهم شبندر (پالایش نفت بندرعباس) را به روش نئوویو (سبک گلن نیلی) مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهیم. مثل همیشه سعی میکنم تحلیل از جنبه آموزشی و حاوی نکاتی مفید برای علاقمندان باشد. شایان ذکر است کلیه تحلیل های ارائه شده در سایت شیراز نئوویو صرفا جنبه آموزشی دارند. و کسانی که قصد سرمایه گذاری و انجام معاملات واقعی دارند بایستی با ریسک و تحلیل خود اقدام به معامله نمایند. چرا که جهت انجام معامله به دو فاکتور مهم دیگر (اصول مدیریت سرمایه و استراتژی معاملاتی) بغیر از تحلیل نیاز هست. که ما در اینجا بدان ها نمی پردازیم.

 

تحلیل کوتاه مدت

با توجه به شرایط نمودار و ساختار امواج و پتانسیل رشد در کوتاه مدت (با بازده مناسب) صرفا این سهم را در بازه کوتاه مدت بررسی می نماییم. و جهت تحلیل از نمودار کش دیتای روزانه شبندر استفاده می کنیم. (بسیاری از دوستان شاید تصور می کنند که تحلیل نئوویوی فقط در تایم های بالا انجام می شود. لذا این نمودار و این سهم کوتاه مدت را به این دلیل انتخاب کردیم.)

همانطور که در نمودار زیر مشاهده می کنید. سهم شبندر از اواخر فروردین ماه 1399 و با داغ شدن تنور بورس در بین عموم جامعه استارت حرکت صعودی جدیدی را زده است. و از قیمت حدود 1000 تومان در موج اول تا سطح 2200 تومان تا اواخر اردیبهشت صعود داشته. (ظرف یک ماه) و بعد از آن نیز (ظرف یک ماه) نزولی تا 1550 تومان را تجربه کرده است. با توجه به ساختار و شرایط زمانی و قیمتی این دو موج می توان آنها را موج 1 و 2 از یک حرکت شتابدار رونددار نامید. که حرکت شارپ و صعودی پس از آن می تواند آنرا تصدیق نماید.

موج سوم این شتابدار روندار از اواسط خرداد ماه تا اوایل مرداد ماه (تقریبا ظرف دو ماه) یک رشد سریع و قوی تا 6200 تومان داشته. و از تاریخ 5 مرداد ماه 99 یک حرکت اصلاحی نزولی را آغاز نموده است. که می توان آن را در قالب موج 4 برچسب گذاری کرد.

با توجه به ضوابط زمانی موج 4 در نئوویو که بایستی حداقل زمانی برابر با موج 3 صرف نماید. لذا انتظار داریم که موج 4 هنوز تمام نشده باشد. از نظر قیمتی هم با توجه با اینکه موج 2 تقریبا 0.618 از موج 1 را برگشت نموده است. لذا نسبت بازگشتی 0.38 برای موج 4 می تواند ایده آل باشد. که قیمت 3750 تومان را نشان می دهد. از نظر ساختاری نیز هر چند در شروع یک کارکشن حدس زدن نوع ساختار الگو کار ساده ای نیست. و تعداد احتمالات و سناریوهای مختلفی را می توان درنظر گرفت. ولی بنظر می رسد یک مثلث خنثی می تواند جهت اینجاد تناوب با موج 2 گزینه مناسبی باشد.

 

لذا با توضیحات گفته شده می توان انتظار داشت موج C از مثلث خنثی در محدوده 3750-4250 به پایان برسد. و پس از آن یک صعود در قالب موج D  تا محدوده 5700 داشته باشد. و در نهایت موج E از مثلث در نقطه 5100 تومان به پایان برسد. و ضمن پر کردن ظرف زمانی موج 4 به این کارکشن خاتمه دهد. (با توجه به اینکه نصف موج 4 تشکیل شده می توان برای پایان موج 4 زمانی بین 2-6 هفته در نظر گرفت.)

پس از آن انتظار یک حرکت صعودی شارپ در قالب موج 5 را خواهیم داشت. که با توجه به ممتد بودن موج 3 احتمالا موج 5 بایستی از نظر قیمتی یا زمانی با موج 1 همسان و مشابه باشد. لذا انتظار می رود این موج نیز حداکثر ظرف یک ماه پس از پایان موج 4 در اهداف مشخص شده (7900 – 10200 – 12300 – 16500 تومان) به پایان برسد. که با توجه به نوع کانال بندی، احتمال تارگت 12300 تومان بیشتر می باشد.

این تحلیل تا زمانی پابرجاست که موج 4 بیش از 0.618 از موج 3 (یعنی 2700 تومان) بازگشت ننماید. و فقط در صورت نفوذ به این سطح باید شمارش تغییر و سناریوهای دیگر بررسی گردد.

 

(پالایش نفت بندرعباس)

 

آپدیت تحلیل (1399/10/04)

باتوجه به اینکه سهم شبندر از سطح 0.618 از موج 3 فرضی قبلی پایین تر آمد، مشخص شد که نیاز به بروزرسانی شمارش می باشد. لذا در این تحلیل سعی میکنیم نمودار شبندر را در تایم های مختلف بررسی و تحلیل نماییم.

 

تحلیل بلند مدت

جهت تحلیل نئوویو بلند مدت از نمودار کش دیتای سالیانه شبندر استفاده میکنیم.

در نمودار سالیانه بدلیل اینکه ما به دیتای قبل از نقطه صفر دسترسی نداریم. همواره باید سناریو های مختلف را در نظر گرفت. و سناریویی که بیشترین احتمال را دارد. و بیشتر منطبق بر قواعد و قوانین ما می باشد را انتخاب نمود. فعلا با توجه به ساختار امواج می توان یک زیگزاگ را در نظر گرفت. که موج C آن بصورت شتابدار 5 ممتد بخشیزه شده است. و دقیقا در نسبت 1.27 از موج a به پایان رسیده است. همسانی موج 1و3، تناوب بین موج 2و4 و کانال بندی شیپوری شتابدار 5 ممتد می تواند به اعتبار تحلیل بیافزاید.

اما کانال بندی ایده آل زیگزاگ یک اخطار است که پس از این زیگزاگ بایستی با یک X موج روبرو باشیم. که از نظر قیمتی احتمالا بین 23-38 درصد و از نظر زمانی حداقل حدود 33% کل الگوی قبل می بایست زمان صرف نماید.

 

تحلیل نئوویو شبندر

 

تحلیل میان مدت

جهت تحلیل نئوویو میان مدت و بررسی دقیق تر ریز موج ها از نمودار کش دیتای سه ماهه شبندر استفاده میکنیم.

در تایم سه ماه نیز ساختار ریز موج ها، شرایط تحلیل بلند مدت را تایید می نماید پس ما همچنان با همین سناریو به تحلیل ادامه خواهیم داد. همانطور که در این تایم می بینید پس از سقف موج (C) بازار ریزش شارپی را تا سطح 2200 تومان تجربه نموده است. که می تواند موج A از X موج ما باشد.

همانطور که می دانید X موج ها باید ساختاری تصحیحی داشته باشند. لذا فعلا هر نوع الگوی تصحیحی از فلت تا مثلث یا دیامتریک  و یا هر الگوی تصحیحی غیراستانداری می تواند برای آن در نظر گرفت. قطعا با تشکیل موج B از این X موج شرایط برای شناسایی نوع الگو بهتر خواهد شد. اما چیزی که در شرایطی فعلی بکار ما می آید اینست که متوجه شدیم در هر شرایطی یک موج B صعودی در این سهم اتفاق خواهد افتاد. که با توجه به نوع الگو تارگت های متفاوتی خواهد داشت.

اما نکته مهم در این تایم اینست که اگر سناریو ما صحیح باشد، ایکس موج حدود 20-28 ماه بایستی زمان صرف نماید. تا به حداقل زمانی خود برسد. یعنی در این تایم انتظار یک بازار نوسانی را خواهیم داشت.

 

تحلیل نئوویو شبندر (پالایش نفت بندرعباس)

 

تحلیل کوتاه مدت

جهت تحلیل نئوویو کوتاه مدت و بررسی دقیق تر x موج از نمودار کش دیتای دو هفتگی شبندر استفاده میکنیم.

اگر در این تایم نگاهی نزدیکتر به ساختار ریزش اخیر داشته باشیم. میبینیم که این شاخه بصورت یک دیامتریک الماسی شکل گرفته است. و موج A از X را تکمیل نموده است. پس از آن نیز حرکت پساالگویی بخوبی پاس شده و می توان با اطمینان بیشتر عرض کرد که در حال حاضر در موج B صعودی قرار داریم.  همانطور که گفته شد چون X موج هر نوع الگوی تصحیحی می تواند باشد تارگت های مختلفی می توان برای موج B در نظر گرفت. و حتی می توان انتظار شکست سقف قبلی را نیز داشت. چون در فلت ها یا مثلث های نامنظم موج B بزرگتر از A می گردد. ولی منطقی تر اینست که فعلا بدترین حالت را در نظر گرفت.

با توجه به اینکه شاخه اول X موج تصحیحی می باشد. به احتمال زیاد موج B موفق خواهد شد حداقل 0.618 از آنرا برگشت نماید. پس می توان انتظار داشت که شبندر تا محدوده 4200-4900 تومان ظرف 2-4 ماه آتی صعودی را داشته باشد. قطعا پس از تکمیل موج B و مشاهده قیمت و زمان آن می توان درخصوص الگوی کلی X موج با دقت بیشتری صحبت نمود.

ساختار خود موج B تا اینجا شبیه یک زیگزاگ می باشد که موج B آن نیز یک فلت هست. که البته می توانید تبدیل به یک مثلث هم بشود.و در این صورت یکی دو هفته دیگر نیز می تواند این سهم در همین محدوده نوسان نماید. فراموش نکنیم ساختار موج B احتمال تبدیل شدن به یک زیگزاگ دو گانه یا سه گانه را نیز دارا می باشد.

 

شبندر

 

نتیجه گیری :

باتوجه به تحلیل ارائه شده روند کوتاه مدت سهم صعودی ارزیابی می گردد و سطح 2700-2900 تومان نقطه کم ریسکی ارزیابی می گردد. که در اینصورت حد ضرر در نقطه 2100 تومان و حد سود اول در قیمت 4200-4900 تومان ( بازدهی  45% ) و حد سود دوم در 9200 تومان (با بازدهی 200%) می باشد. همچنین میزان ریوارد به ریسک این معامله برای تارگت اول عدد 2 می باشد.

 

امیدوارم از این مقاله بهره لازم را برده باشید. همچنین برای دیدن تحلیل های نئوویو بیشتر از بخش تحلیل سایت دیدن فرمایید.

 

افشای ریسک :
با توجه به ماهیت آموزشی سایت شیرازنئوویو، کلیه تحلیل ها صرفا از منظر آموزشی ارائه می گردد. لذا به هیچ عنوان توصیه ای به خرید یا فروش نمی باشد.

 

برای دریافت مطالب جدید می توانید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام شیراز نئوویو ما را همراهی نمایید.

موفق و پیروز باشید.

 

تلگرام شیراز نئوویو

درباره ی نادر برادری

نادر برادری هستم کارشناس ارشد سازه، 42 ساله و ساکن شیراز. پس از 20 سال تحقیق و تجربه عملی در بازارهای مالی، مفتخرم حاصل دانش و تجربه خودم را در اختیار علاقمندان به سرمایه گذاری در بورس و سایر بازارهای مالی قرار دهم.

50 دیدگاه

  1. درود بر مرد نیک روزگار
    چارت شبندر خیلی شماتیک بهتری از تحلیل شاخص کل داره

    به نظر این چارت خیلی زیباتر گویای دیامتریک شکل گرفته در موج b هست .. در کوتاه مدت حتی آماده موج f از b شده

  2. سلام
    میشه نظرتون رو در خصوص روند قیمتی و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت شبندر بفرمایید؟ این تحلیل به نظر تغییر کرده و محقق نشده است. ممنون

    • درود

      اصلاح شبندر در حال حاضر خیلی شبیه شاخص کل می باشد. یعنی یک دیامتریک الماسی در تایم دو هفتگی و یا یک دو گانه در تایم ماهیانه می توان شمرد. لذا می تواند ظرف یک یا دو ماه آینده در بازه 2500-1900 نوسان نماید. ولی پس از آن انتظار صعود سهم وجود دارد.

      موفق باشید.

  3. سلام آقای برادری عزیز ، با توجه به گذشت حدود یکماه از آخرین آپدیت سهم ، آیا تحلیل هنوز پابرجاست ؟ ممنون

    • درود بر شما

      بله تحلیل بلند مدت و میان مدت همچنان پابرجاست و هنوز معتقدم در یک X موج می باشیم. اما در تحلیل کوتاه مدت تغییراتی داریم و چون شبندر تا 1800 تومان هم نزول داشت احتمالا شبندر هم مثل شاخص در حال ساخت یک تصحیحی ترکیبی بصورت دیامتریک + مثلث می باشد که فعلا می تواند تا یک ماه آینده تا سطح 3000 تومان صعود نماید. پس از آن احتمالا دو ماهی در محدوده 2000-3000 نوسان خواهد کرد و مجدد روند صعودی جدید آغاز می گرد که می تواند به اهداف گفته شده برسد. انشالا در اولین فرصت این تحلیل آپدیت خواهد شد.

  4. سلام وقت بخیر
    آیا یه دیامتریک میتونه متشکل از 4 موج با 3 واحد زمانی و 3 موج با 1 واحد زمانی باشه؟

  5. سلام استاد عزیز
    با توجه به تحلیل زیبای شما از نماد شبندر، تارگت 4500 تا پایان سال 99 امکان پذیر هست؟
    تارگت 9000 تومن تا چه زمانی بدست می اید؟
    با توجه به اینکه درحال حاضر خروج پول از نمادهای شاخص ساز و ورورد به سهام کوچک را داریم، ایا این تارگتها در کوتاه مدت امکان پذیر می باشد؟چون در حال حاضر کسی حاضر به سرمایه گذاری در سهام بزرگ و شاخص ساز نمی باشد.

    • سلام
      درسته سهام کوچک با اقبال بیشتری روبرو شده است ولی گروه پالایشی در این مدت و پس از ریزش رشد چندانی نداشته و می تواند شبندر خود را تا ۴۲۰۰ حداقل برساند.
      اما درخصوص تارگت دوم کاملا به شرایط بازار بستگی دارد و وقتی سهم به ۴۲۰۰-۴۹۰۰ رسید باید ساختار امواج مجدد بررسی گردد که ایا شرایط افزایش بیشتر را دارد یا خیر. فعلا تارگت اول منطقی تر بنظر می رسد.

  6. با سلام و احترام
    بعضي از تحليلگران براي شبندر در تايم بلند مدت، تارگتهاي ٥٠٠٠٠ و ١٠٠،٠٠٠ توماني تعيين كرده اند. ميشه شما هم در اينخصوص نظرتان را بفرماييد؟
    ممنون

    • سلام

      با توجه به الگوی در نظر گرفته شده و شرایط تورمی اقتصاد ما پس از پایان ایکس موج قطعا یک الگوی صعودی جدید شروع خواهد شد که می تواند به تارگت هایی که فرمودید هم برسد ولی فعلا در ۲ سال اینده چون در ایکس موج هستیم خیلی احتمال ان ضعیف می باشد مگر اینکه اتفاق خاصی در اقتصاد بیافتد و مثلا دلار ۵۰۰۰۰ تومان شود که تقریبا بعید بنظر می رسد.

      • باسلام. یعنی تا دو سال آینده شیندر نمی تواند سقف قبلی خودش را بزند درسته؟

        • سلام
          این موضوع کاملا به نوع الگوی تصحیحی بستگی دارد که از الان نمیشه با قطعیت در موردش صحبت کرد. چون اگر الگو فلت غیرعادی باشد چرا سقف رو هم می تونه تا تابستان آینده بشکنه ولی تا حوالی 9200 تومان.
          اما در حال حاضر ما باید بدترین حالت را درنظر بگبربم که محدوده 4200-4900 می باشد. وقتی به این نقطه رسید می توان مجدد ساختار الگو را بررسی نمود.

  7. با سلام خدمت آقای برادران گل و تحلیل زیباشون
    به شدت موافق تارگت ۴۵۰۰ برای یکی دو ماه اینده شبندر هستم اما بنظر من تحلیل شبندر از دید کوتاه مدت شما اصلا شتابدار نبوده و یک الکوی زیگزاگ مثلث خنثی بوده
    اگر موج یک شما رو موج a و موج b رو مثلث خنثی جاری که شامل موج موج دو اصلی و یک و دو فرعی شماس بدونیم و موج ۳ رو موج c بودیم و موج چهار x موج سپس یک مثلث خنثی تقریبا افقی دلیلش هم میتوان حرکت تند و تیز بعد از مثلث خنثی دونست به نظر میرسد الان در حال تشکیل یک ایکس موج هستیم که خودشم میخواد مثلث خنثی شه که موج c خودش مثلثی از نوع خلاف روند هست …
    خوشحال میشیم نظر شما استاد گرامی هم بدونیم …
    در مورد کانال بندی هم فکر کنم میشود جز قوانین استثنا دونست اگر سناریو شتابدار بودن شما رو قبول کنیم

    • سلام

      خیلی وقت ها در تحلیل نیاز نیست کار را خیلی پیچیده کنیم. و در تایم های بالاتر با پیچیدگی کمتر می توان به هدف خود رسید و با پیشرفت بازار سناریو درست در تایم پایین هم نمایان می شود. فراموش نکنیم هدف ما از تحلیل تشخیص جهت صحیح بازار و کسب سود می باشد. پس موج صعودی اسمش هرچه باشد در اصل موضوع تفاوتی نمی کند.

  8. sasan.najafi.birghani

    با سلام .

    در چارت ابتدایی از شبندر با کش دیتا روزانه

    موج5 از 3 بنظر پساالگویی پاس نکرده و در ادامه مثلث خنثی لیبل زدید

  9. سلام وقت بخیر
    ممنون به خاطر تحلیل های خوبی که در سایت می گذارید
    اگر ممکنه تحلیل طلا و شتران رو هم در سایت قرار دهید ممنون

  10. استاد با توجه به اینکه، سه موج اول صعود رو میشه یک زیگزاگ لحاظ کرد، با توجه به ریزش فعلی و اینکه زمانش به اندازه کل سه موج زیگزاگ قبلی شده، قطعا این ریزش X موج نیست. و از لحاظ قانون زمان جدید نیلی، هم درجه با سه موج قبلی هم نیست و هم درجه با کل زیگزاگ قبلیه. به نظر این ریزش پسای زیگزاگ رو پاس کرده و لذا به نظر میاد الان در موج B از یک مثلث و شاید دیامتریک باشیم. نظر جنابعالی رو میتونم بدونم؟

  11. سلام باتوجه به اینکه حد ضرر شبندر مدتهاست که فعال شده ایا هنوز اهداف سهم پابرجاست؟

  12. سلام جناب مهندس
    وقتتون بخیر 🌹
    منتظر آپدیت این تحلیل هستیم
    با تشکر از سایت خوبتون و آموزش های عالیتون

  13. سلام خوب الان شبندر 2610هست که 4 شنبه میشه2480 میشه الان حدضرر فعال شده یا اینکه سهامداری کنیم

    • سلام

      قطعا در صورت شکست ۲۶۰۰ تومان شمارش ۱۲۳۴۵ بایستی تغییر کند که درصورتیکه که این اتفاق بیافتد تحلیل آپدیت خواهد شد. اما همانطور که بارها اعلام شده سایت ما یک سایت آموزشی می باشد و تحلیل ها صرفا از منظر آموزشی برای علاقمندان به این روش ارائه می گردد لذا توصیه ای به خرید یا فروش سهمی نخواهیم کرد.

  14. با سلام و احترام
    با توجه به تثبیت زیر 3000، این تحلیل و اهدافش فیل شده است؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  15. با سلام و عرض ادب خدمت استاد برادری
    ایا در این کش دیتا روزانه چون تعداد تک موج ها بیشتر از 55 تا هست نباید از کش دیتای هفتگی استفاده کنیم؟

    • سلام

      اینکه اقای نیلی توصیه میکنه که تعداد تک موج بین ۱۳-۵۵ تک موج باشد یک توصیه است و قانون الزام اور نیست. و زمانی که شما در یک تایم فریم ساختار براتون واضحتر هست حتی اگر بیش از ۵۵ تک موج داشته باشد بلامانع می باشد.

  16. با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد بزگوار ممنون از تحلیل بسیار خوبتون
    استاد سوالی که برای بنده پیش اومده اینه که آیا میشه موج 2 رو فلت جاری در نظر گرفت و انتهای اون رو در محل موج 2 از 3 که شماره گذاری کردید دانست؟
    دلیل اینکه پایین ترین نقطه، انتهای موج 2 در نظر گرفته شده قوانین زمانی است آیا؟

  17. با سلام وعرض خسته نباشید 2تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدبد:

    1-موج 2 را فرمودید زمانش 1 ماه بوده ولی روی نمودار نگاه کردم زمانش 2/23 تا 3/7 (15روز) برابر با 7 کندل بوده و زمانش کمتر موج 1 بوده ایا میتوان شتابدار حساب کرد یا باید یک دیامتریک حساب کرد حرکت را؟

    2- سهم شبندر 3 هفته بسته بود آیا این زمان در موج 4 حساب میشود یا خیر باید کندل ها را حساب کنیم؟

    • نادر برادری

      درود

      زمان در نمودار کش دیتا برمبنای تعداد تک موج حساب می شود و نه تاریخ تقویمی یا تعداد کندل.

      قطعا در زمان هایی که سهم بسته می باشد بدلیل عدم ایجاد تک موج در محاسبه زمان لحاظ نمی گردد.

  18. با سلام جناب نادری اگر موج 3 در تحلیل شبندر ممتد باشه تارگهای موج 5 شما از موج 3 بزرگتر میشه پس باید موج 5 ممتد باشه نه 3 ممنون از پاسخ شما

    • نادر برادری

      درود
      برادری هستم.
      برای تعیین موج ممتد طول امواج مهم است نه تارگت آنها. در شبندر طول موج 3 تقریبا 2 برابر موج 1 می باشد ولی طول موج 5 برابر با طول موج 1 یا نهایت 1.27 برابر آن در نظر گرفته شده است. درنتیجه موج 3 ممتد می باشد.

  19. thisisnotagamebaby

    سلام لطفا اگر امکانش هست سهم فملی هم تحلیل کنید،با توجه به اینکه امکان لیدر شدنش هم هست…

    • نادر برادری

      سلام
      با توجه به ماهیت آموزشی سایت ما و حجم زیاد تحلیل های درخواست صرفا نمادها و نمودارهایی که حاوی نکات آموزشی باشد تحلیل و در سایت ارائه می گردد.

      سپاس از همراهی شما

  20. با سلام
    پيرو توضيحات جنابعالي، الگو مثلث خنثي در تايم فريم كوتاه مدت حتوكا كه داراي تمام شاخه هاي كلاس تصحيحي است و در تايم فريم ميان مدت الگو فلت ناقص نمايان شده است كه شاخه آخر آن كلاس شتابدار است. در تايم فريم بالاتر بدليل كمتر بودن جزئيات سه شاخه اول مثلث خنثي تبديل به شاخه اول فلت ناقص شده است. ولي تفاوت كلاس شاخه آخر هردو الگو نمايان شده باهم متفاوت است. باز همم تناقضي كه شما فرموديد هنوز پابرجاست. راهنمايي مي فرماييد.
    ممنون

    • نادر برادری

      سلام

      ببینید الگوی مثلث خنثی و الگوی فلت ناقص هر دو در کل ماهیتی تصحیحی استاندرد دارند و بدلیل اینکه نقطه شروع و پایان یکسانی هم دارند پس روی ارزیابی الگوی بزرگتر کارکشن تاثیری ندارند. لذا در اینجا فرقی نمی کند کدام از این دو درست تر باشد. اما ممکن است در یک تحلیل نوع الگوی تصحیحی هم مهم باشد جهت تجمیع تک موج ها و شناسایی الگوی بزرگتر. در این موارد دو کار می توانید انجام دهید. یا همان شاخه سی که کلاس متفاوت دارد را در تایم پایین تر بررسی نمایید تا مطمئن شوید شتابدار است یا تصحیحی و برمبنای آن تصمیم گیری نمایید. (که معمولا در این گونه موارد نیز تایم پایین تر اکثرا دارای ابهام می باشد.) یا اینکه هر دو سناریو را مد نظر قرار بدید و با پیشرفت بازار آنرا اپدیت نمایید.
      این را هم مد نظر داشته باشید در مجموع یک الگو و مخصوصا الگوی اصلاحی تا به انتهای خود نزدیک نشود حدس اینکه دقیقا چه الگویی در حال وقوع می باشد سخت می باشد و باید همه احتمالات را لحاظ نمود.
      خواهشی هم که دارم این هست که سوالات تخصصی نئوویو را از طریق انجمن سایت مطرح نمایید.

      موفق باشید.

  21. با سلام و احترام
    بله مطابق فرمایش شما موج (3) یک شتابدار با تناوب معکوس می باشد.
    در توضیحات شما فرمودید مولتی تایم فریم کار کردن دید تحلیلی بهتری به تحلیلگر می دهد. یک سوال اینکه بطور نمونه شما در تحلیل نماد حتوکا در میان مدت شاخه اصلاحی آخر را دوگانه فلت ناقص و مثلث انقباضی در نظر کرفته اید و در تحلیل کوتاه مدت با آشکار شدن جزئیات بیشتر کش دیتا تایم فریم مربوطه دوگانه مثلث خنثی و مثلث انقباضی در نظر گرفته شده است . که مطابق با کش دیتاها در هر تایم فریم کاملا هر ذو الگو ها معتبر و صحیح هستند. تناقض در ذهن من ایجاد شده این است که می بایستی تایم فریم های مختلف در نئو ویو همدیگر را تایید کنند و نقاط مبهم شمارش آشکار گردد ولی این تفاوت شکل گیری الگوها در تایم فریمهای مختلف متناقض این مفهوم است. این موضوع مکرر در بررسی تایم فریم های مختلف تحلیلی نئو ویو یک سهم مشاهده می شود. لطفا راهنمایی بفرمایید ممنوم

    • نادر برادری

      بله این تفاوت ساختار در تایم فریم ها وجود دارد.
      اما نکته مهم این است که کلاس امواج یکی باشد نه ساختار! در مثالی که زدید فلت سی ناقص و مثلث انقباضی هر دو از کلاس الگوهای تصحیحی هستند پس عملا فرقی در تحلیل ایجاد نمی کنند. فقط زمانیکه در دو تایم یک الگو به صورت دو کلاس دیده می شود یعنی در یک تایم تصحیحی و در تایم دیگر شتابدار دیده می شود نیاز به بررسی بیشتر دارد چون قطعا یکی از این دو درست هست.

  22. با سلام و تشكر از تحليل خوبتان از نماد شبندر
    يك سوال تخصصي داشتم . در تحليل شمادر شاخه (3)بزرگ ، زمان موج 4 نسبت به 3 كمتر است و همچنين كانال بندي خوبي براي شتابدار براي آن نمي توان رسم كرد .
    اين موارد مشكلي در شاخه شتابدار (3) ايجاد نمي كند.
    ممنون

    • نادر برادری

      سلام
      سپاس از توجه شما

      کانال بندی جزو نقاط تفکیک در نئوویو می باشد بدین مفهوم که اگر رعایت شوند دقت تحلیل بسیار بالاتر می رود و درصورت نقض مثل قوانین نیستند که تحلیل را زیر سوال ببرند. ضمن اینکه ما در شتابدارها نیز مثل مثلث ها تناوب استاندارد و معکوس داریم که در اینجا چون موج 4 کوچکتر از موج 2 هست منطقا کانال بندی طبق انتظار نخواهد بود.
      درخصوص زمان هم توجه بفرمایید در نمودار کش دیتا بدلیل نوع ترسیم خاص این نمودار گاها شما در یک تایم فریم ممکن است موج 4 زمان کمتری داشته باشد ولی در تایم بالاتر یا پایین تر این مورد مشاهده نگردد لذا مولتی تایم فریم کار کردن و دید باز تحلیلگر بسیار در یک تحلیل خوب تاثیرگذار می باشد.
      لذا این تحلیل تا زمانی که استاپ لاس فعال نگردد پابرجا خواهد بود.
      موفق و پیروز باشید.

دیدگاهتان را بنویسید