تحلیل دلار ریال (1)

تحلیل دلار ریال شماره (1)

 

در این مقاله قصد داریم چشم انداز جفت ارز ریال ایران به دلار آمریکا را به روش نئوویو مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهیم. مثل همیشه سعی میکنم تحلیل از جنبه آموزشی و حاوی نکاتی مفید برای علاقمندان باشد. شایان ذکر است کلیه تحلیل های ارائه شده در سایت شیراز نئوویو صرفا جنبه آموزشی دارند. و کسانی که قصد سرمایه گذاری و انجام معاملات واقعی دارند. بایستی با ریسک و تحلیل خود اقدام به معامله نمایند. چرا که جهت انجام معامله به دو فاکتور مهم دیگر (اصول مدیریت سرمایه و استراتژی معاملاتی) بغیر از تحلیل نیاز هست. که ما در اینجا بدان ها نمی پردازیم.

 

تحلیل بلند مدت

جهت تحلیل بلند مدت ابتدا از نمودار کش دیتای سالیانه دلار ریال شروع میکنیم.

هرچند ذکر این نکته ضروری است. که در ایران با توجه به چند نرخی بودن دلار عملا نمودار واحد و مستدلی وجود ندارد. ولی ما در اینجا از دیتای شرکت ره آورد نوین که شاید تنها دیتای قابل اعتماد باشد استفاده میکنیم. که در هر صورت کلیات روند قیمتی را می توان از آن برداشت کرد. دیتای ره آورد بر مبنای نرخ صرافی ملی می باشد. و شاید این نرخ کمی با قیمت دلار در بازار متفاوت باشد. کسانی که می خواهند قیمت دلار بازار را داشته باشند می توانند از سایت آساک یا چارتیکس استفاده نمایند.

همانطور که از نمودار مشخص است و همگی در جریان هستیم. در سال های اخیر در دو مقطع جهش قیمت دلار را در ایران شاهد بودیم. اولین جهش مربوط به سال های 90 تا 92 بود و دومین جهش مربوط به سال 97. در بین این دو جهش یک مقطع 4 ساله هم آرامش نسبی را در بازار ارز داشته ایم. مطابق روش الیوت (نئوویو) می توان به شکل زیر شماره گذاری امواج را انجام داد.

امواج ایمپالس به صورت 5 موج شماره گذاری می شوند. که در نمودار سالیانه دلار تا کنون سه موج شکل گرفته است. و درحال حاضر موج 4 در حال شکل گیری می باشد. کاملا واضح است که یک موج 5 از این ایمپالس باقی مانده که می تواند قیمت دلار را بمراتب بیش از 19000 تومان نماید. ولی سوال اینجاست که این قضیه کی و به چه نحوی اتفاق می افتد. برای پاسخ به این سوال نیاز است که به شرح موج 4 بپردازیم.

این نکته را هم باید توجه کرد که ما نقطه شروع تحلیل را از سال 90 درنظر گرفتیم. شاید صحیح تر این باشد که شروع الگوی صعودی را از سال 57 درنظر گرفت. چرا که شروع جهش ارزی در ایران از این سال آغاز شده است. ولی با توجه به نبود دیتای قابل اعتماد فعلا به این بخش از نمودار بسنده کرده و صرفا به بررسی کارکشن آخر می پردازیم.

 

تحلیل نئوویو دلار ریال (1)

 

تحلیل موج (4)

موج های 4 به موج تسویه حساب معروف می باشند. و کسانی که در کف های قیمتی اقدام به خرید دلار کرده اند از انتهای موج 3 اقدام به خروج از بازار و کسب سود می کنند. جالب اینجاست که افرادی عادی جامعه و کسانی که تجربه کافی در زمینه تحلیل بازار ندارند، در همین نقطه (سقف موج 3) اقدام بخرید می کنند. چرا که همیشه در انتهای موج 3 همه اخبار و رسانه ها هر روز خبر از افزایش نرخ می دهند. گویی که این نرخ هیچگاه قرار نیست برگردد.

موج های 4 از لحاظ زمانی حداقل به اندازه موج 3 و معمولا بیش از 2 برابر آن تایم مصرف می کنند. با دانستن این نکته می توان پی برد با توجه به اینکه موج 3 حدود 1.5 سال زمان برده است پس موج 4 حداقل 1.5 تا 4 سال می تواند زمان ببرد. از لحاظ قیمتی هم موج 4 معمولا به نسبت 0.38 یا 0.5 برابر موج 3 را بازگشت می کند که قیمت 10800 و 8500 تومان می باشد که شاخه اول موج 4 به اولین تارگت برخورد کرده است.

ساختار الگوی موج 4 بایستی 3 یا 5 یا 7 موجی باشد.با دانستن این موارد برای بررسی سناریوهای مختلف به تایم پایین تر می رویم.

 

تحلیل میان مدت

جهت تحلیل میان مدت از نمودار کش دیتای ماهیانه دلار ریال استفاده میکنیم.

با بررسی شاخه اول موج 4 مشخص است که ساختاری 3 موجی دارد. و شاخه دوم نیز 3 موجی است. ولی زمانی کمتر از موج اول صرف کرده است. پس احتمال اینکه موج 4 به صورت 3 موجی باشد خیلی کم است. و احتمالا با یک دیامتریک (7 موجی) یا مثلث خنثی (5 موجی) روبرو هستیم.

 

سناریو اول)

اگر موج 4 را بصورت دیامتریک (7 موجی) در نظر بگیریم موج سوم باید از 15500تومان تا 10800 تومان در بازه حدود 6 ماهه نزول داشته باشد.

سناریو دوم)

اگر موج 4 را بصورت مثلث خنثی (5 موجی) در نظر بگیریم موج سوم باید از 15500 تا 8500 تومان نزول در بازه حداقل 6 ماهه نزول داشته باشد.

 

تحلیل نئوویو دلار ریال (1)

 

اینکه کدام سناریو اتفاق بیافتد کاملا به شرایط سیاسی و اقتصادی و بازار بستگی دارد. در کارکشن ها با پیشرفت امواج شرایط مشخص تر خواهد شد. لذا برای انتخاب سناریو اصلی بایستی تا تکمیل موج سوم و مشخص شدن کف آن صبر کرد. ولی چیزی که می توان با قطعیت گفت این است که اگر دلار به 10800 – 8500 رسید بدون شک جای بسیار مناسبی جهت خرید می باشد.

 

تحلیل کوتاه مدت

جهت تحلیل کوتاه مدت  از نمودار کش دیتای هفتگی دلار ریال استفاده میکنیم.

هر دو سناریو فوق به خوبی در تصویر مشخص شده است. البته در هنگام تهیه این مقاله نمودار کمی آپدیت شده است. و قیمت تا 13500 کاهش داشته و می توان گفت موج سوم شروع شده است. در نظر داشته باشید در کارکشن ها همه شاخه ها نوسانی هستند. و حداقل 3 موج دارند. به همین دلیل هم هست که زمان بیشتری صرف می کنند. لذا انتظار داریم روند نزولی با شیب ملایم و بصورت نوسانی انجام شود.

 

تحلیل دلار ریال

 

آپدیت تحلیل (1398/10/07)

همانطور که در تحلیل چند ماه قبل گفته شده بود. نمودار دلار ریال در یک موج 4 قرار دارد. که احتمال مثلث یا دیامتریک بودن آن بسیار زیاد هست. در تحلیل قبلی شاخه سوم از این موج هنوز شروع نشده بود. و برای آن دو تارگت 10800 و 8500 در نظر گرفته شده بود. در نمودار جدید مشاهده میکنید موج C در قیمت 10900 یعنی صد تومان بالاتر از تارگت اول پایان یافته است. و در حال حاضر در موج D صعودی هستیم.

با توجه به زمان امواج نسبت به هم و همچنین نسبت های قیمتی فیبوناچی در حال حاضر فعلا احتمال مثلث بودن این الگو را درنظر می گیریم. پس با توجه به اهداف موج D نسبت به موج B دو تارگت برای آن می توان در نظر گرفت. اولین تارگت 14500 تومان می باشد. که در این صورت مثلث ما تبدیل به یک مثلث انقباضی با تناوب استاندارد خواهد شد.

دومین تارگت 16700 تومان می باشد. که در آن صورت الگو یک مثلث انقباضی با تناوب معکوس خواهد شد. زمان احتمالی برای تارگت اول تا فروردین 99 یعنی دو ماه دیگر می باشد. و اگر الگو بخواهد تا تارگت دوم برود 4 ماه دیگر زمان صرف خواهد کرد.

پس از این موج صعودی یک حرکت نزولی در قالب موج E خواهیم داشت. که در صورتیکه موج D در 14500 به پایان برسد هدف موج E قیمت 12200 تومان خواهد بود.

 

تحلیل دلار

 

آپدیت تحلیل (1399/01/18)

در ادامه تحلیل قبلی، دلار در حال نزدیک شدن به تارگت مشخص شده دوم می باشد. با بررسی دقیقتر شاخه D بنظر می رسد یک الگوی دیامتریک الماسی در حال شکل گیری است. که آخرین شاخه آن یعنی موج صعودی g باقیمانده است. و احتمالا هدف پایانی آن بین 16500-17700 می باشد. زمان احتمالی برای این صعود در حدود 1 ماه آینده می باشد. (نشانه پایان این موج صعودی یک حرکت شارپ نزولی 1500 تومانی می باشد.)

با توجه به اینکه الگوی بزرگتر را همچنان هم می توان مثلث یا دیامتریک یا حتی سیمتریکال درنظر گرفت، در حال حاضر بجای پیش بینی صرفا شاخه به شاخه با بازار جلو خواهیم رفت. و با مشخص تر شدن شرایط نمودار تحلیل خود را آپدیت خواهیم نمود.

اما الگوی بزرگتر هر کدام از موارد گفته شده باشد، باز هم به احتمال فراوان یک موج نزولی در قالب موج E تا اهداف حدودی مشخص شده در نمودار (12200-14200) خواهیم داشت. که این موج نزولی می تواند خیلی کند و تا یک سال نیز زمان صرف نماید.

 

تحلیل کوتاه مدت دلار

 

آپدیت تحلیل (1399/04/04)

در ادامه تحلیل دلار با توجه به شکست پر قدرت مقاومت 18000 تومان تارگت ها و مقاومت های بعدی برای انتهای موج D فعال گردیده است. با توجه به ساختار موج D بنظر می رسد موج D می تواند یک دیامتریک پاپیونی باشد. که انتهای موج e آن می تواند در 19860 تومان باشد. و در حال حاضر خیلی به آن نزدیک هستیم. با توجه به اینکه هر کدام از شاخه های این دیامتریک تقریبا یک ماه زمان برده است و تشابهات زمانی بسیار خوبی بین امواج وجود دارد. می توان انتظار داشت موج f و g هم در حدود 1 ماه زمان صرف کنند. ( هرچند از نظر قانونی دو موج از دیامتریک می تواند زمانی کمتر یا بیشتر از بقیه امواج صرف نماید.)

پس می توان انتظار داشت از حوالی 19860 تومان دلار اصلاح موقتی حداکثر تا 18000 تومان در حدود 1 ماه داشته باشد. و پس از آن تا شهریور ماه مجدد صعودی را تا سطح 22500-23750 داشته باشد. باید توجه داشت بهترین نشانه پایان موج D شکست شارپ و سریع خط روند قرمز رنگ می باشد. لذا تا زمانی که این اتفاق نیافتاده است همچنان روند کوتاه مدت دلار صعودی است. اما با توجه به نوع ساختار موج D که کاملا تصحیحی می باشد انتظار رشد دلار بیش از 26000 تومان فعلا دور از ذهن می باشد.

 

تحلیل ماهیانه دلار

 

آپدیت تحلیل (1399/05/03)

مطابق تحلیل ارائه شده قبلی دلار (صرافی ملی) به محدود 23000 تومان رسید. و در این نقطه به مقاومت خود واکنش نشان داده است. و تاسطح 20300 تومان نیز نزول داشته است. اما اگر به ساختار جدید چارت نگاهی بیاندازیم. بنظر می رسد موج (D) ما هنوز به اتمام نرسیده و این موج تاکنون صرفا موج e از دیامتریک پاپیونی را تکمیل کرده است. لذا در صورت صحت این فرض، انتظار داریم دلار ظرف یک ماه آینده روندی نوسانی به شکل مثلث یا فلت c ناقص داشته باشد. و در محدوده 20000-22000 در حال نوسان باشد. و پس از آن مجدد صعودی برای رسیدن به محدوده 23000-26000 تومان (که در سقف کانال نیز می باشد.) در حدود یک ماه (تقریبا تا آخر شهریور) داشته باشد.

پس از پایان موج D صعودی، انتظار نزولی برای موج E از دیامتریک بزرگتر را خواهیم داشت. که تارگت های آن می تواند 18700 – 16900 یا 15300 تومان باشد. و برای رسیدن به تارگت خودش زمانی در حدود 7-9 ماه نیاز خواهد داشت.

شایان ذکر است تا زمانی که دلار در کانال 20000 تومان باقی بماند و خط روند d-f شکسته نشود همچنان این سناریو به قوت خودت باقیست.

 

تحلیل نئوویو دلار ریال (1)

 

آپدیت تحلیل (1399/06/27)

مطابق تحلیل ارائه شده قبلی دلار (صرافی ملی) چه از لحاظ زمانی و چه از نظر قیمتی با دقت خوبی به تارگت مشخص شده رسیده است. لذا انتظار داریم در این ناحیه بازار واکنش نشان دهد. و در قالب یک موج E نزولی تا اهداف مشخص شده در نمودار داشته باشد. از نظر قیمتی سطح 20000 تومان که هم خط میدلاین کانال و هم یک عدد روانی است می تواند بهترین تارگت باشد. اما قطعا با پیشرفت بازار بایستی با دقت بیشتری اهداف این موج را استخراج کرد. از نظر زمانی هم در حالت ایده آل در دیامتریک ها انتظار زمانی برابر با بقیه امواج یعنی حدود 5 ماه را خواهیم داشت. ولی همانطور که مستحضر هستید در دیامتریک ها دو موج می تواند زمانی خیلی کمتر یا بیشتر صرف نماید.

اما بهترین نشانه برای بازگشت بازار می تواند ریزش 3 تا 4 هزار تومانی دلار ظرف مهر ماه باشد چون اولین موج از الگوی جدید بایستی کاملا شارپ باشد. کاملا واضح هست که خرید دلار در این سطوح با ریسک بسیار بالایی روبرو خواهد بود اما فروش دلار کاملا به استراتژی شخصی مرتبط می باشد. بعضی ها علاقمند به فروش در سقف هستند که ریسک های خاص خودش را دارد و ممکن است دلار خودش را تا سطح 29000 تومان هم برساند و عده ای معتقد به دنبال کردن روند هستند که منتظر حرکت پسا الگویی و شکست سطح 23000 تومان و تایید ریزش می مانند.

 

تحلیل نئوویو دلار ریال (1)

 

آپدیت تحلیل (1399/07/17)

با توجه به شکست خط بالایی کانال دو ساله توسط دلار احتمال اینکه موج آخر از دیامتریک نیز بخشیزه شده باشد بسیار زیاد می باشد. لذا احتمال صعود دلار تا 32000 تومان نیز وجود دارد. ولی این حرکت بایستی آخر ایستگاه این موج صعودی باشد. در صورت صعود بیش از این مقدار دیگر بایستی در سناریو این موج تجدید نظر گردد. و شرایط دیگر را نیز بررسی نمود. همچنان ریسک خرید دلار بسیار بالاست. و بهترین نشانه برای پایان این روند صعودی شکست خط قرمز رنگ دیامتریک و افت یکباره 3 هزار تومانی دلار می باشد.

 

آخرین تحلیل دلار

 

آپدیت تحلیل (1399/10/18)

مطابق تحلیل قبلی دلار دقیقا از سطح 32000 تومان برگشت کرد. و با یک حرکت شارپ حرکت پسا الگویی را نیز تایید نمود. در حال حاظر پس از یک الگو زیگزاگ و مثلث انتظار نزول دلار تا سطح 20000 تومان را داریم. با توجه با ساختار دو شاخه فعلی احتمال وقوع یک الگوی دیامتریک بالا می باشد. ولی جهت تشخیص دقیقتر الگوی نزولی تا تکمیل آن بایستی صبر نمود. در حال حاضر چیزی که مشخص است ظرف چند ماه آینده انتظار صعود دلار را نداریم. و روند کلی نزولی است. و کلیه صعودها در قالب موج D یا F از دیامتریک و موقت می باشد.

 

تحلیل ریزش دلار

 

آپدیت تحلیل (1400/01/31)

پس از آخرین تحلیل دلار که در حدود سه ماه قبل ارائه شد. موج C از دیامتریک مطابق انتظار تا سطح 21000 تومان نزول داشت. و پس از آن شاهد صعودی در قالب موج D بودیم. حدس اولیه ما در تحلیل قبل یک دیامتریک پاپیونی بود. که با توجه به صعود بیشتر موج D، در حال حاضر می توان سناریو دیامتریک الماسی را در نظر گرفت. لذا اگر دیگر سقف 25500 تومان شکسته نشود، انتظار می رود ظرف 1 تا 2 ماه آینده دلار مجددا کف 20000 تومان را در قالب موج E تست نماید.

تنها مشکلی که در این سناریو وجود دارد عدم مشخص بودن ساختار موج D می باشد. چیزی که باعث می شود به سناریوی دومی نیز فکر کرد. در سناریو دوم می توان الگوی کلی تصحیحی را یک الگوی تخت در نظر گرفت که الان در موج b از B هستیم. و در آن صورت بایستی صعودی حداقل تا 27000 تومان داشت و سپس برگشت به سطح 20000 تومان.

اما با توجه به نزدیکی به پایان کار دولت و اخبار مثبت از سمت مذاکرات فعلا همان سناریوی دیامتریک الماسی بهترین سناریو می باشد. و تنها در صورت شکست سقف 25500 تومان باید به سراغ سناریوی دوم رفت.

 

کاهش قیمت دلار

 

آپدیت تحلیل (1400/04/25)

پس از آخرین تحلیل دلار که در حدود سه ماه قبل ارائه شد. دلار موفق شد هم موج E نزولی و هم موج F صعودی مد نظر را ایجاد نماید. لذا با توجه به اینکه قیمت دلار در صرافی ملی هنوز موفق نشده سطح مهم 25500 را بشکند پس همچنان می توان به سناریوی دیامتریک امیدوار بود. 

با توجه به نوع کانال بندی الگو می توان آنرا بصورت یک دیامتریک زیگزاگی درنظر گرفت. در این الگو ها موج  A و موج G بلندترین امواج هستند و انتظار می رود موج G بین 61% تا 161% موج A باشد. که در دلار با توجه به اینکه نرخ دلار در بودجه امسال 18500 تومان بسته شده است لذا نسبت 61% یا 100% منطقی تر بنظر می رسد. پس فعلا می توان اهداف 20500 یا 18100 تومان را برای انتهای موج G لحاظ نمود. از نظر زمانی نیز هر شاخه از این دیامتریک حدودا 2 ماه زمان صرف کرده است که همین میزان را نیز می توان برای موج G درنظر گرفت.

اما نکته مهم ساختار و زمان انتهای موج F می باشد. فعلا با توجه به نمودار کش دیتای دو هفتگی می توان موج F را بصورت یک دوگانه ترکیبی (زیگزاگ + مثلث) درنظرگرفت. در اینصورت انتظار می رود ظرف 2 تا 4 هفته آینده دلار در محدوده 24000 – 25000 تومان باقی بماند و پس از آن شروع به نزول و ساخت موج G نماید. با توجه به تاریخ تحلیف ریاست جمهوری در تاریخ 14 مرداد ماه 1400 نیز این زمان منطقی بنظر می رسد.

باید توجه نمود همانطور که در تحلیل قبل هم ذکر شد این سناریو تا جایی صادق است که سطح مهم 25500 تومان شکسته نشود. در صورت شکست این سطح نیاز به بروزرسانی تحلیل می باشد.

 

تحلیل دلار 1400

 

آپدیت تحلیل (1401/12/05)

 

با توجه به اینکه در ایران نمودار واحدی برای نرخ دلار نداریم و بعضا خیلی از منابع دیتای دلار را ارائه نمی دهند با توجه به آخرین دیتایی که در اختیار داریم بهتر است آپدیتی از دید بلند مدت دلار به ریال داشته باشیم. همانطور که در نمودار کش دیتای 3 ماهه زیر ملاحظه می کنید، از سال 1396 و از قیمت 3800 تومان، می توان دلار را در یک الگوی دیامتریک در نظر گرفت. که در حال حاضر در شاخه پنجم از آن قرار داریم. الگوی دیامتریک یک الگوی 7 موجی است که بین شاخه های آن تشابه زمانی وجود دارد. که در اینجا نیز تقریبا اکثر شاخه ها حدود 1 سال زمان صرف کرده اند.

 

موج E دیامتریک تقریبا از شهریور 1401 آغاز شده و انتظار داریم در شرایط ایده آل تا شهریور 1402 نیز ادامه یابد. از نظر قیمتی نیز تارگت 72000 تا 92000 تومانی می تواند با توجه به کانال بندی نقطه انتهای این موج باشد. اما در کوتاه مدت ساختار این شاخه شبیه به یک زیگزاگ دوگانه می باشد که در حال نزدیک شدن به انتهای زیگزاگ اول می باشیم و محدوده 57-61 هزار تومان نقطه مناسبی برای انتهای آن می باشد.

لذا می توان انتظار داشت شاهد ریزش دلار از این محدوده 60000 تومان در قالب یک X موج باشیم. ایکس موج ها حداکثر می توانند 61% موج قبلی را برگشت کنند (40000 تومان) و از نظر زمانی نیز نمی توانند بیش از الگوی قبلی (3 ماه) زمان صرف نمایند . پس از پایان موج E در حوالی 72000-92000 تومان در سال 1402، یک موج نزولی تقریبا یکساله تا حوالی 60000 تومان خواهیم داشت و سپس یک رشد در قالب موج G داریم که می تواند دلار را تا 280000 تومان نیز بالا ببرد.

 

تنها در صورتیکه دلار بیش از 3 ماه (تا خرداد 1402) در محدوده 45000-55000 تومان باقی بماند و یا به زیر 40000 تومان نفوذ کند می توان امیدوار بود که موج E خاتمه یافته باشد و  دلار در یک یا دو سال آینده در همین محدوده تثبیت گردد.

 

تحلیل نئوویو دلار

 

 

افشای ریسک :
با توجه به ماهیت آموزشی سایت شیرازنئوویو، کلیه تحلیل ها صرفا از منظر آموزشی ارائه می گردد. لذا به هیچ عنوان توصیه ای به خرید یا فروش نمی باشد.

 

برای دریافت مطالب جدید می توانید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام شیراز نئوویو ما را همراهی نمایید.

موفق و پیروز باشید.

 

تلگرام شیراز نئوویو

درباره ی نادر برادری

نادر برادری هستم کارشناس ارشد سازه، 42 ساله و ساکن شیراز. پس از 20 سال تحقیق و تجربه عملی در بازارهای مالی، مفتخرم حاصل دانش و تجربه خودم را در اختیار علاقمندان به سرمایه گذاری در بورس و سایر بازارهای مالی قرار دهم.

28 دیدگاه

  1. سلام ضمن سپاس از شما
    درخواست بروز رسانی این نوشته را دارم

  2. سلام استاد خسته نباشید در آپدیت تحلیل ذلار به آدرس (آپدیت تحلیل (1399/04/04)) موج سی از دی بزرگ یک زیگزاگ گرفتید که پساش پاس نشده چون در زیگزاگ باید کل سی برگردد مگر اینکه کشیده باشد که به 62 درصد اکتفا کنیم در اینجا هم کشیده نیست چرا با وجود اینکه پسا پاس نشده باز به عنوان موج سی گرفتید

    • درود بر شما

      برای پاس شدن پسا الگوی همه الگوها در نئوویو معمولا دو مرحله برای تایید وجود دارد. که در زیگزاگ ها مرحله اول شکست خط روند 0-B در زمانی کمتر از موج C و بازگشت کامل موج C می باشد. آقای نیلی می گوید اگر هر دو مرحله پاس شد شکی نیست که پساالگویی پاس شده است و اگر هر دو مرحله پاس نشد قطعا فرض ما اشتباه هست و پسا پاس نشده است. اما اگر یک مرحله پاس شود (در اینجا شکست خط روند 0-B انجام شده است) هم می تواند پسا الگویی را پاس شده تلقی کرد و هم خیر و تحلیلگر باید سایر شرایط را هم درنظر بگیرید.

      سپاسگذار می شوم که سوالات فنی را از طریق انجمن سایت مطرح نمایید.
      موفق باشید.

  3. سلام استاد گرامی .تحلیل رو آپدیت نمی فرمایید؟

  4. ممنون از پاسخگویی شما استاد. اینکه میگید بدبینانه ترین حالت برای استارت صعود بعدی شاخص این هست که موج 4در تایم 6 ماهه باشه منظورتون چی هست؟تایم فریم6 ماهه؟یا 6 ماه از شروع یک نقطه زمانی خاص؟ در کل در این حالت بدبینانه اصلاح شاخص از اینجایی که هستیم چند ماه دیگه میتونه طول بکشه؟

  5. درود بر شما و تشکر از تحلیل های بی نقصتون باتوجه به تحلیل شاخص کل و داشتن یک موج موج صعودی وشکست سقف قبلی و با عنایت به تحلیل دلار و کاهش قیمت ان که در کانال قرار داده اید. میخواستم بدونم ایا همچین چیزی امکان پذیر است؟ این 2 اتفاق در یک بازه زمانی مشترک سازگاری دارند؟؟؟ و چگونه؟؟ با سپاس فراوان

    • سلام و سپاس

      دلار حدود دو ماه از شاخص عقبتر می باشد و در مقایسه با شاخص میشه گفت الان در انتهای X موج قرار دارد و یک نزول و صعود از شاخص عقبتر است. در چند ماه آینده و با روشن تر شدن وضعیت توافق، اگر قرار به ثبات دلار روی 20000 تومان یا کمتر باشد قطعا کارکشن شاخص هم طولانی تر خواهد شد و سناریو موج 4 در تایم 6 ماهه رخ خواهد داد و شکست سقف شاخص زمانبر خواهد شد.

  6. در مورد کف موجA که در 9800 قرار ندادین..باید عرض کنم.این وجه تمایز یک مستر نیوویو است با دیگران.که در اینجا انتهای سیکل قیمتی را انتهای موج نمیداند..افرین برشما…خواستم زیر همان کامنت شما.نظر بدم اما بسته بود….باز هم ببخشید پر حرفی کردم.اگر مایل باشین.در کنار کانال تلگرامی شما یک گروه تلگرامی هم داشته باشین برای بحث و تبادل نظر.باز هم هر طور جنابعالی صلاح میدانید.چون شما صاحبخانه هستید و ما مهمان ناخوانده……خداوند به شما عزت بدهد

    • نادر برادری

      سپاس از لطف شما و ممنون بابت پیشنهادتون. فعلا متاسفانه بدلیل کمبود وقت بنده و حجم مراجعات و همچنین اینکه برروی چند پروژه نرم افزاری جدید در زمینه نئوویو مشغول کار هستم امکان راه اندازی کانال تلگرامی امکان پذیر نمی باشد انشالا در آینده اگر فرصتی بود حتما.
      موفق و پیروز باشید

  7. درود جناب برادری نوروز خجسته باد..من تازه با سایت شما اشنا شدم….خسته نباشید میگم خدمت شما….سوالی داشتم.با توجه به اینکه به پایان مارس نزدیک هستیم.وقیمت دلار بالای عدد مهم15400 قرار دارد.و به احتمال قوی بالای ان هم کلوز ماهیانه میکند….باز هم به مثلث انقباضی با تناوب معکوس اعتقاد دارید.و منتظر یه لگ نزولی برای تکمیل موجE هستید..چه تارگتی؟…با توجه به شتاب موج فعلی.که حتی نزدیک تارگت دوم(16700) را در تایم زون تارگت اول دیده.(فروردین99)باز هم منتظر یک کارکشن نزولی دیگر هستید….ایا میشود این شتاب صعودی در دلار نقدی را یک ایمپالس پر قدرت نامید…و شکست سیاستهای اقای همتی..و روز از نو روزی از نو نامید….ببخشید که طولانی شد…

    • نادر برادری

      درود و سپاس
      سال نو شما هم مبارک. امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
      بله همچنان تحلیل معتبر می باشد و ناحیه موقتی دوم در حوالی 16700 بسیار نقطه مناسبی جهت بازگشت دلار می باشد. فقط به این نکته توجه کنید قیمت های این تحلیل برمبنای صرافی ملی هست لذا قیمت نقدی بازار ممکن است کمی متفاوت باشد. درخصوص میزان بازگشت موج E پس از تکمیل شاخه D بهتر می توان نظر داد ولی بصورت حدودی حوالی 13000 تومان خواهد بود. لذا هنوز به شروع یک حرکت ایمپالس در دلار معتقد نیستم.
      جهت دریافت آپدیت تحلیل می توانید از کانال تلگرام سایت استفاده نمایید.
      آیدی تلگرام shirazneowave@ می باشد همچنین لینک کانال در بالای صفحه سایت نیز می باشد.
      موفق و پیروز باشید.

      • سپاس از پاسخگویی سریع و به موقع شما….

      • درود….بله عضو تلگرام شدم ممنون از شما…بهترین دیتا برای دلار ریال را از کجا بگیرم….خودم قبلا از رسا استفاده کردم . الان نمیدونم دیتای خوبی داره یا نه..میشه بفرمایید دیتای دلار ریال رو از کجا میگیرید و کجا رو پیشنهاد میدین

        • نادر برادری

          درود
          بنظر من بهترین دیتای دلار را رسا و آساک دارند. که قیمت دلار نقدی بازار رو هم در اختیار شما می گذارند. من بشخصه از دیتای ره آورد 365 استفاده میکنم که بر مبنای صرافی ملی است و برای من که دید بلند مدت نسبت به دلار دارم کفایت می کند ولی برای معاملات کوتاه مدت تر و دیتای دقیق تر بنظرم رسا و آساک بهتر هستند.
          موفق باشید

      • جسارتا جناب مهندس میشه کارکشن بلند مدت رو اینجوری دید…هر چند با واقعیتهای بنیادین همخوانی ندارد…….هر کاری کردم عکس بزارم نشد…لینک گزاشتم
        https://www.tradingview.com/x/RMfmvXEW

        • نادر برادری

          خیر کارکشن دلار دیگه نمی تواند اینقدر نزول کند! کارکشن دلار بنظر یک مثلث یا دیامتریک هست. می تونید تحلیل دلار را در سایت مطالعه نماببد.

          • سپاس
            دیامتریک هم که باشد هدفی زیره بزرگترین کارکشن(9800) دارد…

          • نادر برادری

            نه لزوما می تواند دیامتریک الماسی باشد. همانطور که در تحلیل می بینید کف موج A در 9800 لحاظ نشده است.
            ضمن اینکه با توجه به شباهت زمانی و قیمتی و کانال موازی احتمال سیمتریکال هم وجود دارد.

          • بینهایت سپاس….بنازم به این سرعت عمل در پاسخگویی به سوالات ….بنده اگر میدونستم اصلا از سایت بیرون نمیرفتم .دس خوش.امیدوارم همیشه با صلابت باشید..اخرین ابدیت چارت ژانویه بوده قیمت12950 اگر مقدور هست در پایان مارس چارت ابدیت شده با الترناتیوهای مد نظر حضرت العالی را ببینیم بینهایت ممنون میشم از شما…بر اساس سوینگهای شکل گرفته در 6ماه گزشته کلوز ماهیانه زیر لایه حمایتی14300الی14700(قیمت بر اساس سبزه میدان)به شدت سخت.و خود تریگر رسیدن قیمت به 13000 تومان میباشد…که شرایط بنیادین ریزشها را محتمل نمیداند.تازه بر اساس این قیمتها چرخ صنایع دلار محور راه افتاده.و سهامداران را روزبه روز خوشحالتر میکند.در یکسال گزشته تنها کالایی (اگر دلار را کالا بدانیم)که گران نشده همین دلار است.حتی نان که به ثبات قیمت شهره عام و خاص بود سال98 دوبار نوسان مثبت داشته….همچین کلوز ماهیانه بالای عدد مهم15400 که تراز سل و بای بر اساس سوینگهای شکل گرفته است.میگوید الان دیگر نوبت دلار است….ببخشید پر حرفی کردم.ده سال پیش قرار بود خدمت شما موجشماری رو اموزش ببینم اما قسمت نشد.در این بازار مکاره اسیر پروپاگاندای عده ای الیوت نما شدیم.به دانش پذیران اکیدا توصیه میکنم.اگر انرژی و علاقه یادگیری نیوویو را دارید ضمن بررسی اساتید دیگر.به اسانی از جناب مهندس برادری نگزرید.بسیار لیبل گزاریشون مرتب و دقیق هست…به امید دیدار

          • نادر برادری

            از لطف شما بسیار سپاسگذارم. انشالا تحلیل دلار بزودی آپدیت خواهد شد.

  8. جواد حیدریان

    ضمن تشکر از تحلیل های دقیق شما سوال اینکه در شرایط ثبات نسبی ارز و طلا حالا بهترین بازار برای سرمایه گذاری چی میتونه باشه؟

    • نادر برادری

      سپاس از توجه شما
      این سوال یک سوال کلی است. ما همیشه با بحث بازارهای موازی مواجه هستیم. مسکن، ارز، طلا ، بورس و ….. همواره با یک تقدم و تاخر در دوره رونق و رکود روبررو هستند. لذا در هر مقطع زمانی یکی از این بازارها بازدهی بیشتر از بقیه دارد. در مقطع کنونی شاید بورس یکی از بهترین انتخاب ها باشد. هرچند که به عقیده من در صورتیکه دلار مطابق سناریو دوم تحلیل تا سطح 8500 تا 9000 برسد می تواند سرمایه گذاری کم ریسکی باشد.
      موفق باشید.

  9. مجید پیمانی منش

    با عرض سلام؛ تحلیل و پیش بینی تون انطباق خیلی خوبی با آنچه که تاکنون (29 تیرماه 1398) در مورد دلار/ریال اتفاق افتاده داره که جای تحسین داره.

دیدگاهتان را بنویسید