تحلیل بیت کوین (1)

تحلیل بیت کوین شماره (1)

 

در این مقاله قصد داریم چشم انداز جفت ارز دیجیتال بیت کوین (BTCUSD) را به روش نئوویو مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهیم. مثل همیشه سعی میکنم تحلیل از جنبه آموزشی و حاوی نکاتی مفید برای علاقمندان باشد. شایان ذکر است کلیه تحلیل های ارائه شده در سایت شیراز نئوویو صرفا جنبه آموزشی دارند. و کسانی که قصد سرمایه گذاری و انجام معاملات واقعی دارند. بایستی با ریسک و تحلیل خود اقدام به معامله نمایند. چرا که جهت انجام معامله به دو فاکتور مهم دیگر (اصول مدیریت سرمایه و استراتژی معاملاتی) بغیر از تحلیل نیاز هست. که ما در اینجا بدان ها نمی پردازیم.

 

تحلیل بلند مدت

جهت تحلیل بلند مدت ابتدا از نمودار کش دیتای سه ماهه بیت کوین (BTCUSD) شروع میکنیم.

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید بیت کوین در تایم بلند مدت در یک کارکشن بزرگ قرار دارد. با توجه به اینکه همه شاخه ها کارکشن هستند. و چهار شاخه تقریبا تکمیل شده است. پس احتمالا با یک دیامتریک (7 موجی) روبرو هستیم. بدلیل اینکه موج B و D همپوشانی ندارند گزینه مثلث (5 موجی) منتفی است.  ساختار موج D از این دیامتریک می تواند بصورت یک مثلث انقباضی تناوب معکوس که فقط موج e آن باقی مانده است.

جهت بررسی دقیقتر این قسمت به تایم پایین تر می رویم.

 

تحلیل نئوویو بیت کوین (BTCUSD)

 

تحلیل میان مدت

جهت تحلیل میان مدت از نمودار کش دیتای ماهیانه بیت کوین (BTCUSD) استفاده میکنیم.

در تایم ماهیانه حدود موج e از مثلث در حدود 9000-7000 دلار و زمان مورد انتظار تا سال 2020 می باشد. جهت تایید تحلیل نیاز هست که بعد از موج e قیمت با شتاب خط روند قرمز رنگ را بشکند. و در زمانی کمتر از 10 ماه خود را به سطح 26000 دلار برساند.

 

تحلیل نئوویو بیت کوین

 

تحلیل کوتاه مدت

جهت تحلیل کوتاه مدت از نمودار کش دیتای هفتگی بیت کوین (Bitcoin) استفاده میکنیم.

مطابق نمودار هفتگی موج e به حداقل تارگت که 10800 دلار است رسیده است. و جهت معتبر بودن این تحلیل حداکثر تا 7500 دلار می تواند نزول داشته باشد. هرچند در مثلث ها الزامی جهت بیشتر بودن مدت زمان امواج شاخه های مختلف وجود ندارد. ولی به نظر می رسد از لحاظ زمانی (با توجه به موج d و c و a) همچنان تا پایان موج e زمان باقیست. این زمان در حدود 3 ماه بر آورد می شود.

ضمنا خوب کانال بندی شدن موج e احتمال وقوع یک کارکشن ترکیبی دوگانه یا سه گانه را افزایش می دهد. پس انتظار می رود نوسان در این کانال قرمز رنگ در این مدت 3 ماهه تا قیمت 7500 وجود داشته باشد.

 

نمودار بیت کوین

 

آپدیت تحلیل (1399/12/05)

مطابق تحلیل قبلی که حدود 9 ماه پیش و در حوالی قیمت 12000 دلار ارائه شد. بیت کوین همچنان در تایم ماهیانه در یک الگوی مثلث انقباضی تناوب معکوس می باشد. و در این مدت در حال تکمیل موج E از مثلث بوده است. در این راستا بیت کوین نزولی تا 6500 دلار داشت. (در حد تاچ چند روزه.) که کمی بیشتر از انتظار ما در 7500 دلار بود. اما با مشخص تر شدن ساختار موج E از مثلث بزرگتر که بنظر می رسد خود این شاخه هم یک مثلث خنثی تناوب استاندارد می باشد. ( این رفتار در موج E یک مثلث مرسوم می باشد.)

لذا در کوتاه مدت بایستی یک حرکت نزولی برای تکمیل این مثلث که پایان دهنده به مثلث بزرگتر هم می باشد را شاهد باشیم. انتظار داریم موج E از نظر قیمتی در محدوده 8500-7500 دلار به پایان برسد. ( که باعث می شود انتهای کارکشن در همان محدوده تحلیل قبلی قرار گیرد.) و از نظر زمانی هم بین 1 تا 3 ماه زمان می توان برای این حرکت نزولی درنظر گرفت.

پس از تکمیل این کارکشن انتظار شروع یک موج صعودی به مدت 2 سال  را خواهیم داشت. اولین هدف 26000 دلار  می باشد. که بایستی مطابق حرکت پسا الگویی ظرف 6 ماه به آن برسیم. (تارگت بیان شده هدف حداقلی می باشد که با پیشرفت نمودار و رسیدن به هدف حداقلی آپدیت خواهد شد.)

 

نمودار کوتاه مدت بیت کوین

 

آپدیت تحلیل (1399/01/03)

 

با توجه به شکست سطح 7500 دلار توسط بیت کوین بایستی شمارش آخرین الگو در نمودار از مثلث به دیامتریک تغییر کند. چون در مثلث انقباضی امکان اینکه موج E بزرگتر از موج C شود وجود ندارد. لذا با شرایط جدید بنظر می رسد یک الگوی دیامتریک الماسی در تایم 3 ماهه در حال تشکیل می باشد. که پس از تکمیل موج E بایستی منتظر یک موج صعودی F و سپس نزول برای موج G باشیم. تنها در صورت شکست سطح 3000 دلار این شمارش نیاز به بازنگری دارد. جهت دقت بیشتر به تایم فریم ماهیانه می رویم. و این دیامتریک را با جزئیات بیشتر بررسی میکنیم.

 

تحلیل (BTCUSD)

 

نمودار ماهیانه بیت کوین

با توجه به ساختار موج E از دیامتریک می توان انتظار یک مثلث انبساطی یا یک فلت کشیده را برای آن داشت. که اگر مثلث انبساطی باشد همین 3925 دلار می تواند کف موج E باشد و در صورت فلت بودن احتمالا یک نزول کوچک حداکثر تا 3500 دلار خواهیم داشت. پس از پایان موج E بایستی یک صعود کاملا کند ظرف 6 ماه تا سقف 8400 دلار داشته باشیم و بعد از آن نیز یک نزول باز هم در زمانی برابر با 6 ماه تا سطح 6000 دلار داشته باشیم.

 

تحلیل Bitcoin

 

آپدیت تحلیل (1399/06/09)

 

پیرو تحلیل چند ماه قبل، بیت کوین موفق شد سقوط به یکباره خود تا 3900 دلار را به آرامی پس بگیرد. (که با توجه به الگوی مثلث انبساطی شاخه قبلی، این کندی حرکت قابل پیش بینی بود) اما تنها تفاوت ایجاد شده اینست که موج F تا سطح 12500 دلار صعود داشته (در الگوهای دیامتریک نسبت های فیبوناچی بخوبی عمل نمی کنند.) ولی بطور کلی همچنان تحلیل دیامتریک الماسی پابرجاست. و می توان انتظار داشت با پایان موج F صعودی، آخرین شاخه این کارکشن نزولی حداکثر تا 6500 دلار ظرف چند ماه پایانی سال 2020 داشته باشد. سپس حرکت صعودی بلند مدت خود را به سمت اهداف مشخص شده شروع نماید. و موفق گردد سقف تاریخی خود در 19000 دلار را بشکند.

 

تحلیل نئوویو بیت کوین

 

نمودار دو هفتگی بیت کوین

 

اما برای تعیین انتهای موج F صعودی می توان از تایم دو هفتگی بیت کوین استفاده نمود. همانطور که در نمودار کش دیتا ملاحظه می کنید بهترین شمارشی که برای شاخه F می توان درنظر گرفت یک الگوی دیامتریک الماسی است. که در حال حاضر در شاخه f آن می باشد. و انتظار می رود با یک صعود دیگر حداکثر تا 14000 دلار به پایان برسد. (سطح 14000 دلار یک مقاومت مهم تلقی می گردد.)

پس در صورتیکه بیت کوین بتواند تا قبل از 14000 دلار با یک حرکت شارپ نزولی خط روند D-F را بشکند سناریوی کلی ما همچنان پابرجا می باشد. ولی در صورت شکست مقاومت 14000 دلار نیاز است مجدد شرایط الگو بررسی گردد.

 

تحلیل نئوویو

 

آپدیت تحلیل (1400/01/29)

همانطور که در نمودار زیر قابل مشاهده است. بیت کوین تقریبا با دقت قابل قبولی مطابق تحلیلی ارائه شده حرکت کرد. و از حوالی 10000 دلار صعود شارپی تا 64000 دلار را تجربه نمود. در ادامه به بررسی نمودار این ارز می پردازیم.

همچنان بهترین گزینه برای الگوی بلند مدت بیت کوین همان الگوی دیامتریک می باشد. و کارکشن بودن همه شاخه ها و تشابهات زمانی به تقویت این سناریو کمک خواهد کرد. تقریبا هر شاخه صعودی یا نزولی این دیامتریک حدود 2-2.5 سال زمان صرف کرده است. و شاید انتظار این زمان برای شاخه E فعلی (که البته 1 سال آن زمان صرف شده) نیز مناسب باشد. اما می دانیم در دیامتریک ها دو شاخه می تواند زمانی خیلی بیشتر یا کمتر داشته باشد.

با نگاه به کش دیتای 3 ماهه این ارز می توان دید که یک زیگزاگ معمولی برای شاخه E ایجاد شده است. که اتفاقا در نسبت های فیبوناچی خوبی در 64000 دلار نیز قرار دارد. لذا علیرغم اینکه شاخه E هنوز نصف زمان مورد انتظار را صرف نموده ولی با توجه به نکته ای که درخصوص استثنا بودن دو موج در الگوی دیامتریک مطرح شد، لذا از نظر زمانی منعی برای اتمام این الگو وجود ندارد. اما همچنان می توان این انتظار را داشت که پس از ایجاد یک X موج ادامه حرکت صعودی را در پیش بگیرید.

در هر صورت چه این حرکت صعودی تمام شده باشد و چه قرار بر ایجاد X موج باشد. از نقطه 64000 دلار احتمال یک حرکت نزولی در این ارز وجود دارد. و این نقطه را بسیار پرریسک می نماید. جهت بررسی دقیق تر این صعود از کش دیتای 3 ماهه به تایم ماهیانه می رویم.

 

تحلیل نئوویو بیت کوین (BTCUSD)

 

نمودار ماهیانه بیت کوین (BTCUSD)

همانطور که در کش دیتای ماهیانه مشاهده می کنید. بنظر می رسد از نقطه شروع موج E که از تایم بالاتر بدست آوریدیم یک الگوی زیگزاک سه گانه (یا ترکیبی سه گانه چون در تایم پایین تر آخرین الگو خیلی شبیه مثلث است) قابل شمارش می باشد. کانال بندی ایده آل و نسبت های فیبوی خوب از نقاط قوت این سناریو می باشد. توجه داشته باشید اینکه این موج در تایم بالا زیگزاگ دیده می شود و در تایم پایین تر یک زیگزاگ سه گانه کاملا طبیعی و بدلیل ساده سازی در تایم بالاتر می باشد.

لذا با توجه به مطالب گفته شده، این موج می تواند بین 38% تا 61% کل صعود قبل را برگردد. که با توجه به الگوی سه گانه در تایم ماهیانه منطقا 0.618 که حوالی 20000 دلار می باشد، می تواند سطح مناسبی برای برگشت باشد. لذا با توجه به نقش لیدری بیت کوین در بازار ارزهای دیجیتال، از این نقطه به بعد بسیار بایستی در خرید ارز های دیجیتال احتیاط نمود.

شکست سطح 42000 دلار این تحلیل را تایید خواهد نمود. و تنها در صورت شکست سقف قبلی باید کمی در شمارش تجدید نظر نمود. که در آن صورت احتمالا یک ترکیبی دیامتریک + زیگزاگ و سقف 78000 دلار (که نسبت 100% موج C از زیگزاگ تایم بالا هم می باشد.) می تواند گزینه بعدی باشد. لذا با توجه به سناریو فعلی در این نقطه احتیاط واجب می باشد.

 

تحلیل نئوویو بیت کوین (BTCUSD)

 

آپدیت تحلیل (1400/12/29)

 

مطابق تحلیلی که در ابتدای سال 1400 ارائه گردید از سقف 66000 دلار بیت کوین وارد یک روند نوسانی و تصحیحی شده است و حتی تا نزدیک سطح 32000 دلار نیز نزول داشت. علیرغم اینکه در آن مقطع تارگت های 100000 دلاری در رسانه های جهان برای بیت کوین مطرح می گردید. در حال حاضر با توجه به نوع ساختار امواج، مشخص هست که سه شاخه ای که تا اینجا ایجاد شده اند همگی تصحیحی می باشند. لذا می توان انتظار یک الگوی مثلث یا دیامتریک یا سیمتریکال را داشت. شارپ بودن موج A احتمال مثلث را بیشتر می کند و تشابه قیمتی امواج، احتمال الگوی سیکتریکال را. اما در هر صورت هر نوع الگوی تصحیحی هم که باشد حداقل باید انتظار دو شاخه تصحیحی دیگر را داشت.

با توجه به اینکه شاخه موج C بصورت یک ترکیبی دوگانه دیده می شود، در صورتیکه بیت کوین کف 34000 دلار را حفظ نماید می تواند ظرف 6 ماه آینده مجدد به سمت سقف قبلی حرکت کند. اگر الگو مثلث باشد، می تواند تا حوالی 59000 دلار صعود کند و اگر سیمتریکال باشد تا نزدیک کانال نارنجی رنگ که حوالی 72000 دلار می باشد. تنها در صورت شکست سطح 34000 دلار این تحلیل نیاز به بازنگری خواهد داشت.

 

درخصوص الگوی بلند مدت نیز اگر ما نمودار بیت کوین را از سال 2009 بررسی گنیم دو شاخه دیگر به نمودار بلند مدت ما اضافه می گردد که می تواند بدین مفهوم باشد که الگوی دیامتریک بزرگ در همان سقف 66000 دلار به پایان رسیده و شاید الان در یک X موج باشیم. برای اطیمنان از این موضوع باید تا پایان این کارکشن صبر نمود و سپس با بررسی قواعد قیمتی و زمانی، تجمیع بزرگتر را بررسی نمود.

 

تحلیل بیت کوین 1401

 

آپدیت تحلیل (1401/02/22)

 

همانطور که در تحلیل قبلی اشاره گردید، در صورت از دست رفتن کف 34000 دلار شرایط در بیت کوین تغییر خواهد کرد و نیاز به بررسی نمودار می باشد. اگر مطابق پاراگراف آخر تحلیل قبلی بخواهیم دیتای بیت کوین را در تایم 3 ماهه از سال 2009 بررسی نماییم، می بینیم که در مقیاس بزرگتر در یک دیامتریک بسیار بزرگ صعودی قرار داریم.

در سال 2020 و 2021 ما بخوبی انتهای موج F را در 10000 دلار تشخیص و انتظار حرکت صعودی را در بازار داشتیم. لذا همچنان بهتر است که بر مبنای همان تحلیل، انتهای موج F را کمی بالاتر از کف درنظر بگیریم. (هرچند خط روند را از کف ترسیم می کنیم.)به این ترتیب صعود بیت کوین از کف 10000 دلار تا 66000 دلار را بایستی در قالب موج G دانست.

اما سوال الان اینجاست که آیا موج G خاتمه یافته است و یا همچنان می تواند ادامه یابد؟

برای پاسخ به این سوال باید به چند نکته در خصوص الگوی دیامتریک اشاره کنیم. در الگوهای دیامتریک تشابه زمان خوبی بین امواج بایستی وجود داشته باشد و معمولا موج G از نظر قیمتی در تناسب با موج A می باشد. در اینجا اگر بخواهیم موج G را یک زیگزاگ فرض کنیم، تشابهات زمانی و تناسب قیمتی با موج A وجود نخواهد داشت. اما ذکر این نکته ضروری است که در دیامتریک ها دو موج می تواند خیلی کوچکتر یا خیلی بزرگتر از بقیه امواج باشند. لذا از نظر تئوری هم می توان موج G را خاتمه یافته دانست و هم می توان انتظار ادامه این موج را داشت.

اما از منظر حرکت پسا الگویی اگر موج G خاتمه یافته بود بایستی کل موج G در زمانی کمتر از تشکیل آن برگشت می شد و بیت کوین حداقل تا 10000 دلار بازگشت می کرد. که این اتفاق نیفتاده است. پس نتیجه می گیریم که یا موج G هنوز خاتمه نیافته و بصورت یک ترکیبی یا دیامتریک زیگزاگی در حال توسعه است و یا اگر هم موج G خاتمه یافته است، پس از آن یک X موج در حال وقوع می باشد.

در صورتیکه موج G تمام شده باشد و در یک X موج باشیم باید خط روند D-F (هر چند کند)، شکسته شود. در این صورت انتظار می رود بیت کوین حداقل تا سال 2024 وارد یک روند نوسانی خسته کننده گردد (که این سناریو با بازار سهام آمریکا و تحلیل شاخص S&p500 همخوانی دارد). از نظر قیمتی هم اعداد بسیار پایینی را می تواند تجربه نماید. (کاهش شدید قیتی الزامی نیست ولی صرف حداقل زمان یک سوم کل دیامتریک قبلی الزامی است)

ولی در صورتیکه موج G خاتمه نیافته باشد، انتظار می رود کف 20000 دلار حفظ شود و پس از مدتی نوسان یکی دو ماهه، مجدد بیت کوین به مدار صعودی باز گردد. سناریوهای موج G را در چارت کوتاه مدت بررسی خواهیم کرد.

تحلیل نئوویو بیت کوین

 

سناریو 1)

اگر موج G خاتمه یافته باشد در تایم 3 ماهه می توان شمارشی بدین صورت برای آن در نظر گرفت. در این حالت مجبوریم شروع موج شماری را از کف 4000 دلار در نظر گرفته و موج G را بصورت یک ترکیبی دو گانه لحاظ کنیم. در این صورت تا سال 2024 انتظار یک بازاری نوسانی و رو به پایین را برای ارزهای دیجیتال بایستی در نظر گرفت. میزان دقیق ریزش را پس از اتمام اولین موج ریزشی فعلی (که به نظر شتابدار می رسد) می توان تعیین نمود. شرط وقوع این سناریو شکست شارپ سطح 20000 دلار می باشد.

تحلیل بیت کوین 2022

 

سناریو 2)

اگر موج G خاتمه نیافته باشد، در این صورت بهترین سناریو اینست که در تایم ماهیانه شروع موج G را مطابق تحلیل اولیه از کف بالاتر در نظر بگبریم و کل موج G را بصورت یک دیامتریک زیگزاگی لحاظ کنیم. تصحیحی بودن همه شاخه ها و تشابه زمانی نسبتا خوب می تواند این سناریو را تقویت نماید. در صورت صحت این سناریو، الان در موج D از این دیامتریک زیگزاگی هستیم که خودش بصورت یک زیگزاگ در حال گسترش می باشد و الان در موج C آن می باشیم. تارگت 22000 دلار می تواند سطح ایده آلی برای پایان این موج c از D باشد. از نظر زمانی نیز این موج ظرف 1 تا 2 ماه آینده می تواند خاتمه یابد.

تحلیل کوتاه مدت بیت کوین

نتیجه گیری)

با توجه به اینکه با دو سناریو روبرو هستیم بهتر آنست که با بازار گام به گام و در تایم های پایین تر پیش رفت تا شرایط مشخص تر شود. هر کدام از دو سناریوی بالا که بخواهد اتفاق بیافتد، مشخص است که الان در یک موج شتابدار نزولی هستیم. ( چه این شتابدار شروع یک X موج باشد و چه موج c از D دیامتریک زیگزاگی). در نتیجه همانطور که در نمودار دو هفتگی مشاهده می کنید، در حال حاضر در موج 3 از این شتابدار هستیم و علت ریزش سنگین این هفته بیت کوین نیز همین موضوع می باشد. که بنظر می رسد تقریبا به انتهای موج 3 نزدیک می شویم و بزودی شاهد رشد اندکی در قالب موج 4 خواهیم بود. پس از آن نیز با اتمام موج 5 نزولی (احتمالا حوالی 22000 دلار ) این حرکت شتابدار ریزشی خاتمه خواهد یافتد.

تحلیل نئوویو BTCUSD

 

برای بررسی دقیقتر خود الگوی شتابدار نزولی نیز می توان از تایم های 3 روزه یا روزانه استفاده کرد. همانطور که در نمودار کش دیتا ملاحظه می کنید، در یک حرکت شتابدار 3 ممتد هسستیم که احتمالا ظرف امروز یا فردا موج 3 حوالی 23000-26000 دلار به پایان خواهد رسید و پس از آن صعودی را در قالب موج 4 خواهیم داشت. (حدودا 38% موج 3 برگشت می گردد). سپس مجدد نزولی در قالب موج 5 خواهیم داشت که می تواند در محدوده 20000-22000 دلار خاتمه یابد. پس از این حرکت شتابدار قطعا صعود قیمت را خواهیم داشت که سرعت و میزان برگشت آن حرکت، سناریوی اصلی بازار را از میان دو گزینه فوق مشخص خواهد نمود.

BITcoin Neowave analysis

 

 

آپدیت تحلیل (1401/05/07)

مطابق تحلیلی که 3 ماه قبل ارائه شد بیت کوین در قالب یک شتابدار پنج موجی، نزولی را تجربه نمود. تنها تفاوت در نوع شتابدار بود که بجای شتابدار 3 ممتد، این الگو بصورت یک شتابدار دو گانه ظاهر شد و موج 5 آن تا حوالی 17000 دلار نزول داشت و کف مهم 20000 دلار را از دست دارد. لذا با توجه به توضیحاتی که در سناریو 1 تحلیل قبل ارائه شد، با شکست 20000 دلار، احتمال سناریو 1 بسیار بیشتر شده است. یعنی اینکه ممکن است روند بلند مدت صعودی بیت کوین خاتمه یافته باشد و وارد یک کارکشن (X موج) زمانبر شده باشیم. جهت قطعی شدن این فرضیه نیاز هست که بیت کوین دیگر به بالای سطح 32000 دلار صعود نکند. اخبار فاندامنتال از جمله افزایش پیوسته نرخ بهره آمریکا توسط فدرال رزرو این سناریو را تایید می کند.

در واقع در حال حاضر تفاوت سناریو 1 و 2 ما در میزان برگشت این موج شتابدار هست. اگر این شتابدار بیش از 0.618 یعنی قیمت 32000 دلار برگشت کند، ما همچنان در موج G دیامتریک بزرگ هستیم و می توان امیدوار بود طبق سناریو دیامتریکی که قبلا ذکر شد حرکت نماید. ولی در صورت عدم شکست شارپ 32000 دلار قطعا سناریو X موج بهترین سناریو می باشد.

پس فعلا با در نظر گرفتن سناریو اول می توان انتظار داشت مطابق نمودار کش دیتای زیر، الگوی شتابدار خاتمه یافته باشد و ما در یک کارکشن باشیم. برای فرض اولیه ساختار این کارکشن یک فلت را در نظر می گیرم که الان در موج A از آن هستیم. این موج صعودی می تواند در محدوده 26000 دلار خاتمه یابد. پس از آن شاهد نزول بیت کوین به سمت سطح 20000 دلار خواهیم بود. و احتمالا بازار یکبار دیگر این کف را تست خواهد نمود. در صورتیکه نتواند این کف را بشکند می تواند مجدد صعودی به سمت 30000 دلار داشته باشد. توجه کنید در فلت ها موج B می تواند حتی کف قبلی را هم بشکند که به آن فلت جاری می گوییم و نشان از قدرت روند نزولی بازار خواهد بود.

بطور خلاصه با توجه به اینکه کارکشن ها باید حداقل زمانی به اندازه شتابدار قبل از خود صرف کنند، انتظار داریم حداقل تا 3 ماه آینده یعنی ماه سپتامبر، بیت کوین در همین محدوده 20000-30000 دلار باقی بماند و بیشتر رفتاری نوسانی داشته باشد.

تحلیل نئوویو بیت کوین

 

افشای ریسک :
با توجه به ماهیت آموزشی سایت شیرازنئوویو، کلیه تحلیل ها صرفا از منظر آموزشی ارائه می گردد. لذا به هیچ عنوان توصیه ای به خرید یا فروش نمی باشد.

 

برای دریافت مطالب جدید می توانید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام شیراز نئوویو ما را همراهی نمایید.

موفق و پیروز باشید.

 

تلگرام شیراز نئوویو

درباره ی نادر برادری

نادر برادری هستم کارشناس ارشد سازه، 42 ساله و ساکن شیراز. پس از 20 سال تحقیق و تجربه عملی در بازارهای مالی، مفتخرم حاصل دانش و تجربه خودم را در اختیار علاقمندان به سرمایه گذاری در بورس و سایر بازارهای مالی قرار دهم.

50 دیدگاه

  1. سلام خسته نباشید استاد برادری
    ببخشید اخیرا تو کانال تلگرامتون تحلیل خودتونو با آقای نیلی مقایسه کردین که کاملأ شبیه به هم بودن
    آقای نیلی ی دیدگاه دیگه هم از بیت کوین داشتند که روند بلند مدت در تایم 1 یا 2 ساله ممکنه سیمتریکال باشه، ولی در نهایت رسیدیم به همون الگوی دیامتریک و ایکس موج
    برام خیلی این موضوع سوال شده ممنون میشم جواب بدین، دلیل اینکه الگوی بلند مدتو نمیشه سیمتریکال در نظر گرفت چی هست ؟ چرا موج ریزشیو هم شما هم آقای نیلی ایکس موج در نظر گرفتید بجای اینکه موج H از الگوی سیمتریک در نظر بگیرید ؟

    • سلام و سپاس

      توضیحات این موضوع بطور کامل در پنل آموزشی ارائه گردید. اما بطور مختصر باید عذض کنم بدلیل منطق معکوس در نئوویو هر زمان تعداد سناریوها زیاد باشد به مفهوم اینست که ما در وسط یک الگو هستیم. لذا آقای نیلی سناریویی را در نهایت انتخاب کرد که در وسط الگو باشیم. در حالی که سیمتریکال در شاخه آخر می باشد.

      • سلام خدمت استاد بزرگوار
        استاد من سناریوهای مختلف رو بارها تست کردم ولی به نظر به قطعیت کامل رسیدم
        بیتکوین در حال حاظر با یک مثلث اکسپندینگ در حال گسترشه که موج d برای همپوشانی با b اصلاح خواهد کرد. هدف موج e این مثلث 44 تا 53 خواهد بود. خود این مثلث موج d از یک مثلث انبساطی در قالب ایکس یا h از سیمیتریک هست. هدف نهایی بیتکون در پایین 4800 و الزامی هست و حدودا 1.62 موج c هم همونجاست.

        • درود و سپاس از دیدگاه شما.

          تنها ایراد این سناریو زمان موج سی از مثلث می باشد که خیلی بیشتر از A+B می گردد.

          • سلام استاد. در شمارش این مثلث من شروع موج a رو 16650 در نظر گرفتم. موج c این مثلث خودش یک مثلث کانترکت هست که در 29850 در تاریخ 06 may به اتمام رسیده والان در موج d از مثلث بزرگتر قرار داریم.با این تفاسیر زمان موج c کمتر از زمان a+b میشه. استاد من روشی رو پیدا کردم که با محاسبات دقیق میتونم روند چارت رو پیش بینی کنم.یه تحلیل از بیتکوین با این روش نشون داد تا سال 2060 یه رشد عظیم دیگه خواهیم داشت ولی بعد از اون بیتکوین به زیر 100 دلار سقوط خواهد کرد. بعدش به طرز عجیبی تو کانال شما ویدئوی آقای استاد نیلی رو دیدم که میگفت بزرگترین صعود تاریخ تا سال 2060 اتفاق خواهد افتاد.با کمک گرفتن از نسبتهای فیبوناچی دیتاکش متوجه شدم دیتاکش چقدر چارت شگفت انگیزیه که با ترکیب زمان این نسبتهای دقیق رو دقیقا منطبق با محاسبات من که اعدادی تا 7 رقم اعشار هستند ارائه میده.

          • سپاس از شما

            مقصود زمان موج سی از مثلث بزرگتر بود (که بعنوان موج H از سیمتریکال) گرفتید.
            مثلث صعودی انبساطی که گرفتید از 16650 می تواند درست باشد (دیامتریک گزینه بعدی هست) که در سناریو آقای نیلی هم همان X می باشد که حداکثر تا 40000 دلار می تواند صعود کند.

        • ممنونم استاد که وقت میزارید برای جواب دادن. با توجه به اینکه بعد این اصلاح بر اساس برخی شواهد غیر الیوتی انتظار موج ممتد و نسبتا شارپی رو دارم برای همین اونو موج E از مثلث اکسپندینگ در نظر گرفتم.بعد از این موج یک ریزش یکباره بیشتر از نصف همین موج و بعد یک برگشت به بالا و حتی ثبت یک های جدید رو متصورم. پس احتمالا میشه اون امواج رو اصلاحی در نظر نگرفت. دیدن چارت های زیبای شما جذابیت به مراتب بیشتری از تحلیلهای ما داره امیدوارم به زودی آپدیت رو منتشر کنید.تشکر

        • سلام خدمت استاد برادری عزیز و تمام اعضا
          استاد قبلا من با سبک نئوویو بیتکوین رو در حال تشکیل یک مثلث انبساطی میدیدم که موج e این مثلث قرار بود اعداد زیر 12 رو ببینه. جسارتا من تو این مدت سبک خودمو تکمیلتر کردم و الان با همین سبک که خیلی دقیقتر از هر سبکی میتونه تحلیل کنه عدد 88 رو در دسترس میبینم. بعد از اون یک اصلاح نسبتا عمیق داریم ولی ما در طول عمر خود عدد زیر 30هزار رو نخاهیم دید. بیتکوین به تارگتهای خیلی بزرگ حرکت خواهد کرد و از حوالی 2میلیون و هشت صد شروع ریزش بیتکوین تا خود صفر اتفاق میفته واین فقط بیتکوین رو از کریپتو حذف خواهد کرد. دایل فاندامنتالی براش ندارم چون من خالصا تکنیکالیستم. سبک من بر اساس ساختارهای خیلی پیچیده بازار و تایید این ساختارها با نسبتهای دقیق ریاضی کار میکنه. ایراد بزرگ این سبک ارائه هیچگونه نظری روی محور زمان هست که تقریبا به نتیجه رسیدم با ساختارهای تعریف شده من امکان اعمال محور زمان هم خیلی سخت و یا غیر ممکن هست

  2. با سلام و عرض ادب.اولا باید بگم اندیکاتور کش دیتای تردینگ ویو شما عالی هست.و یک سوال.اگر ما این پنج موجی اول را A زیگزاگ بگیریم و بعد یک فلت و بعد یک پنج موجی دیگه که در ۱۶۵۰۰ تمام شده و یک ایکس موج به طرف بال برای اصلاح که تا حدود ۳۰۰۰۰ خواهد رفت باید منتظر یک سه موجی دیگه بعد از ایکس موج باشیم که تا منطقه ۸۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ پیش خواهد رفت.لطفا نظر خودتون را بفرمایید

  3. سلام استاد برادری
    از جنابعالی خواهشمندیم که در صورت امکان لطف بفرمایید و انتشار آپدیت جدید بیت کوین را قبول زحمت کنید.
    باتشکر از آموزش ها و سایت عالی شما

  4. سلام استاد برادری عزیز
    بعد از اون حرکت شتابدار که تا 17500$ ریزش داشت گفتین ی فلت شکل گرفته، و بعد از اون موج A فلت تموم شد
    آیا هنوز درون موج B از فلت هستیم و ساختار B تبدیل به مثلث شده
    و بعد از تکمیل موج B ی C صعودی داریم برای تکمیل فلت، یا نه اون فلت قبلأ تکمیل شده ؟ یا اصلأ اون کارکشن اصلأ فلت نیست تبدیل به ی الگوی دیگه شده ؟!
    ممنون میشم جواب بدین چون از هر طریقی بررسی کردم اگر فلت باشه ، از نوع فلت نامنظم ناقص ممکنه باشه
    و اینک منتظر آپدیت جدید بیت کوین از شما خیلی وقته هستم، از آپدیت قبلی چندماهی گذشته

    • درود
      درحال حاضر تقریبا هر سه سناریویی که اشاره کردید رو می توان در نظر گرفت علتش هم اینست که طبق قانون منطق معکوس در نئوویو وقتی در وسط یک الگو و مخصوصا کارکشن ها هستیم تعداد سناریو ها زیاد هست. لذا فعلا تا مشخص تر شدن ابعاد این پازل باید صبر کرد.
      موفق باشید

      • سلام جناب استاد برادری.من چطور میتونم برای شما فایل بفرستم؟راه ارتباطی موجوده؟ چون احتمال زیادی میدم قبول کنید نظرمو با جزئیات قابل قبولی آمادش کردم. تشکر

        • درود
          شما می تونید از طریق انجمن سایت در ارتباط باشید و فایل ارسال نمایید.
          موفق باشید.

          • استاد متاسفانه موفق نشدم عضو انجمن باشم. من با توجه به چارت بیتکوین از قیمت یک سنت سال 2009 دوتا دیامتریک با یه ایکس موج تونستم شمارش کنم. الان در موج دی از دیامتریک دوم هستیم که به صورت دیامتریک در حال کسترشه و در موج ای از اون قرار داریم. احتمال میدم موج اف بتونه تا میانه های موج بی بالا بیاد. جواب قبلی شما که دامتریک تو تایمهای ماهانه نتونسته پساالگویی رو پاس کنه خیلی چیزها به من یاد داد که قبلا در نظر نمیگرفتم.ارادتمند شما

  5. سلام عرض خسته نباشید خدمت استاد عزیز
    استاد من هرچی بررسی میکنم نزول از سقف 69 رو یه دیامتریک میبینم که الان تو موج آخرش هستیم و از همین موج هم در موج E هستیم .هرچی بررسی کردم نتونستم فرضیه شتابدار رو در نظر بگیرم.آیا نظر من میتونه جز سناریوهاتون باشه؟
    ممنونم

  6. سلام و عرض ادب
    استاد بنظرتون امکان داره هنوز در حال اصلاح سیکل صعودی که سال 2018 ینی سقف 20 هزار دلار باشیم اونم با یک الگوی فلت که موج A تا ۳هزار پایین اومد و موج B تا 69 هزار بالا رفته و الان هم تو موج C ینی آخرین موج از این اصلاح هست باشیم.

  7. با عرض سلام واحترام. یک سوال شما در شمارش گذاری موج d-e بهتر نیست موج یک و 2 رو هم دخیل کند تا ساختار d-e مثلث در نظر گرفته شود و قوانین پسا الیوت هم تایید شود. با تشکر

    • درود بر شما

      این سناریویی که شما میفرمایید رو هم میشه لحاظ کرد ولی به دلیل اینکه موج صعودی فعلی نزدیک 0.618 از حرکت قبلی را برگشت کرده دیگر نمی توان انتظار یک موج 4 یا حتی X موج ازش داشت. پس اگر بخواهد چنین سناریویی رخ دهد یا باید دیامتریک باشد یا کلا یک فلت بزرگ داشته باشیم که باید به بالای 32000 دلار صعود کند. لذا فعلا ترجیحا با این سناریو جلو می رویم تا نشانه های بیشتری مشخص گردد.

      • موج 4 که میتونه تا 99 درصد موج 3 رو ربترس کنه در ساختار شتابدار ترمینال. من تحلیلی که در چارت هفتگ روی بیت انجام دادم در اینیستا فرستادم که ادمین گفتند با خودت استاد در میان بزارید اگر امکانش بود من تحلیلمو براتون ایمیل کنم تا شما ایرادتمو بگید.من استادی ور ندیدم اینگونه وقت بزاره و با دلیل توضیح بده تا شنونده که هیچی از داستان الیوت نمبفهمه متوجه بشه.
        من ساختار کلی این اصلاح رو زیگزاگ دیدم شاخه A که شما برچسب گذاری کردید من لگ a زیگزاگ در نظر گرفتم چون یک 5 موج تمیز دیدم با پاس کردن زمان های لگاش و از aتا شماره 2 شماره رو شاخه b این زیگزاگ دیدم که یک الگو مثلث خنثی دیدم و موج b کمتر از 61 درصد موج a رو اصلاح کرد و شرط دوم زیگزاگ رو هم پاس کرد شاید سوال پیش بیاد قسمتی از موج b این زیگزاگ بالا موج a رفته که من جای خوندم که مهم انتها موج b است که از 61 درصد موج a عبور نکرده باشه بهر حال بعد اون هم یک شتابدار تمیز تشکیل شد و الان در موج 4 اون هستیم که داره یک مثلث انبساط تشکیل میده تا این کارکشن تکمیل بشه ما الان در موج c این مثلث انبساطی هستیم. با تشکر

  8. سلام و عرض ادب. تشکر بابت سایت خوبتان. با احترام به تحلیل و نظر شما استاد ارجمند ولی فکر کنم یه جاهایی مشکل داشته باشه. در سناریو دوم موج c را چه شاخه ای در نظر گرفته اید ؟ زیگزاگ ؟ اگر بله با توجه به کم بودن زمان موج b شرایط زیگزاگ را ندارد. از طرف دیگر از 21 جولای تا 21 آوریل یک مثلث خنثی افقی داریم و تنها یک مثلث خنثی افقی الزامات الگو را پاس میکند. بنا براین بنظر میرسد از 9 می تا 20 جولای موج A ( که یک مثلث انقباضی می باشد ) ، از 21 جولای تا 21 آوریل موج B (که یک مثلث خنثی می باشد ) و از 22 آوریل موج C آغاز شده باشد .

    • درود و سپاس از لطف شما

      البته به تایم فریم تحلیلی تون اشاره ای نکردید ولی احتمالا تایم کش دیتای هفتگی مد نظر شماست. پس به نکات زیر توجه بفرمایید:

      1- آقای نیلی میگه موج A در الگوها معمولا مثلث انقباضی نمی شود و اگر به این شکل دیده شد احتمالا پیچیدگی نمودار شما بالاست. لذا مثلث انقباضی مد نظر شما صحیح هست ولی احتمالا موج B از الگوی بزرگتر است.
      2- موج C در این تحلیل یک دو گانه در نظر گرفته شده است که در الگوی دوم یک موج مفقود دارد. هر چند الگوی این موج خیلی ایده آل نیست. اما اینکه آنرا یک مثلث خنثی بگیریم، بدلیل اینکه زمان این الگو نسبت به موج قبلی خیلی بیشتر می شود و انتهای آن خیلی پایین تر از سقف تمام می شود، شخصا باهاش موافق نیستم.
      3-البته با این نکته که فرمودید در 21 آوریل الگوی قبلی تمام شده و یک الگوی جدید آغاز گردیده کاملا موافقم و همان سناریوی 1 این تحلیل می شود. در متن تحلیل هم ذکر گردیده تنها اگر سطح 20000 دلار حفظ شود باید به سناریوی دوم فکر کرد و با شکست آن طبق آپدیتی که در کانال تلگرام قرار گرفت عنوان گردید که دیگر سناریوی 1 معتبر می باشد و بیت کوین به اعداد پایین تر حتی تا 4000 دلار هم می تواند نزول نماید.

      اگر مباحث تخصصی را از طریق انجمن سایت مطرح نمایید سپاسگزار خواهم شد.
      موفق و پیروز باشید.

  9. سلام جناب برادری، یک سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    در یک نمودار امکان داره مثلا چند الگوی تصحیحی استاندارد پشت سر هم بیاد؟(با در نظر گرفتن این نکته که الگوی دوم نه یک سوم الگوی قبل خودش باشه از نظر زمانی و نه اندازه مونوویو قبل خودش، به عبارتی دیگه نزدیک به الگوی قبل خودش باشه هم از نظر زمانی و هم ساختاری)
    اگر جوابش بله هست از کجا باید تفاوتش را با موج ایکس متوجه بشیم؟ ممنونم.

    • درود بر شما

      بله اگر شما فرضا در یک دیامتریک باشید شاخه های آن همه تصحیحی هستند که پشت سر هم میان و موج B آن می تواند زمانی مشابه یا کمی کمتر از موج A صرف کند.
      اگر زمان الگوی دوم همچنان کمتر از الگوی اول هست و قیمتی هم کمتر از 0.618 بازگشت کرده است که هنوز می تواند ایکس موج باشد ولی هر چه ایکس موج زمانش از نصف الگوی قبلی بیشتر شود احتمال ایکس موج بودن کاهش می یابد و احتمال دیامتریک بودن بیشتر می شود. کلا ایکس موج ها با سادگی و زمان کمتر نسبت به الگوی قبلی شناخته می شوند.
      موفق باشید.

  10. سلام و عرض ادب.
    استاد هرجور حساب کنیم برای این زیگزاگ که میفرمائید زمان موج b کمتر از زمان موج a است. ایا این مورد تحلیل رو دچار مشکل نمیکنه ؟ پیچیدگی و بخشیزه شدن موج b درست هست ولی زمانش کمتر هست.

  11. سلاممم استاد جان با این ریزش بیت موج خاتمه یافته در نظر بگیریم یا هنوز زوده تصمیم بگیریم

  12. سلام آقای برادری
    در کش دیتای سه ماهه میتونیم نقطه شروع موج G رو از کف قبل تر بگیریم؟ در واقع یک حرکت شارپ در قالب موج A بعدش موج B سپس موچ C تا سقف 64800 و هم اکنون در موج D ( که توی کش دیتای شش ماهه بصورت تخت غیرعادی هستش) از یک مثلث خنثی فرضی هستیم (بشرطی که موج D تا 13800 اصلاح کنه تا با B همپوشانی داشته باشیم) و البته قابلیت دیامتریک شدن رو هم داره؟

  13. alirezahasanzadeh3572

    سلام و خسته نباشید اسناد ، امکانش هست زحمت بکشید و تحلیل بیت کوین رو آپدیت بفرمایید؟ ممنون از شما

  14. با عرض سلام خدمت استاد محترم
    در مورد تحلیل بیت کوین :
    اولین نکته ای که به نظر میرسد در مورد موج c که تا کنون یک اصلاح غیر استاندارد با ایکس موج بوده ..فقط کمی به اعتبار کم بودن تعداد تک موج ها در تایم فرمی که انتخاب کرده اید …به اصطلاح یکم چنگی به دل نمیزند .به همین خاطر اجازتا من در تایم فرم هفتگی کش دیتاشو در اکسل بررسی کردم .خیلی نتایج بهتر و جالب تری به نظر می اید.که قیمت از تاریخ تقریبا 8.11.2021 در این هفته که قیمت تقریبا 68925 بوده. تا تاریخ تقریبا 24.1.2022 که قیمت تقریبا 32981 بوده….فقط یک زیگزاگ به نظر می اید که مفهوم :5و:3و:5 با جزییات کامل قابل شمارش هست.با این حساب وجود ایکس موج رد میشود و لیبل مثلث یکم جای سوال دارد مخصوصا زمانهای خیلی نزدیک در مثلثی که اشاره کردید یکم در صورت وجود به طرف دیامتریک سوق میدهد .البته هر چند با دقت در کش دیتا هفتگی وجود مفهوم مثلث بهم میخورد .و اصلاح بعدی پترن دیگری خواهد شد .در صورت بررسی کش دیتا هفتگی و راهنمایی در این مورد .سپاس گذاریم .با تشکر از زحماتتان

    • درود بر شما
      1-قطعا زمانی که تحلیل در سایت ارائه می شود تمامی تایم فریم ها بررسی میشه و تایمی که در سایت یا کانال عرضه می شود، بنظر بهترین سناریو خواهد بود. (هرچند الزامی ندارد همیشه درست باشد)
      2-توصیه میکنم تایم دو هفتگی را بررسی کنید که هم از ماهیانه و هم از هفتگی بهتر هست و نگرانی شما بابت کم بودن پیچیدگی را نیز مرتفع می کند و یک سه گانه را برای موج C بخوبی نشان می دهد.
      3- درخصوص سناریو کلی در تحلیل هم عنوان شده که مثلث مشکلتشابهات قیمتی دارد ولی چرا همچنان جزو گزینه هاست چون فعلا مشکلی برای تحلیل و ترید ایجاد نمی کند. چه مثلث باشد و چه دیامتریک و چه سیمتریکال حداقل دو شاخه تصحیحی دیگر نیاز هست. لذا تصمیم گیری نهایی رو پس از این دو شاخه انجام می دهیم که این پازل مشخص تر شده است.
      4-در تایم هفتگی می توان دو تا شتابدار پیدا کرد ولی موج B وسط آنها زمانی کمتر از A دارد. لذا ترکیبی فعلا بهترین سناریو بنظر می رسد.
      موفق باشید.

      • با عرض سلام و ادب خدمت استاد عزیز
        و تقدیر و تشکر از توجه نسب به سوالات .
        تنها مطلب زمان موج A و B که با توجه به اموزش های حضرت عالی در صورت نزدیک بودن زمانها بهتر است به تایم های پایین تر برویم تا بهتر دیده شود .به نظر میرسد در مرز تساوی هستن .حال طبق نظر شما ببینیم ادامه تصمیم گیری نهایی در ادامه روند.
        با تشکر از لطف حضرتعالی .

  15. سلام بر استاد عزیز
    ممنون بابت تحلیل دقیقتون.
    سوال بنده این هستش که ایا به نظر شما ما از حدود تاریخ 22 feb تا الان وارد یک دیامتریک نشدیم؟ چون بنظرم با الگو دیامتریک تطبیق داره، که با این فرض یک شاخه احتمالا تا حدود پنجاه هزار خواهیم داشت و شاخه g آن احتمالا یک سقف تاریخی تا حوالی هفتاد تا هشتاد هزار خواهد زد. لطفا اگر اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید.
    ممنونم از لطف بیکران شما

    • درود بر شما

      اشاره نکردید در چه تایم فریم. اما حدس میزنم منظور شما تایم هفتگی باشد. همانطور که در تحلیل هم اشاره شده زیگزاگ سه گانه در تایم ماهیانه ممکن در تایم هفتگی یا پایین تر بصورت یک ترکیبی دیده شود که آخرین الگو آن یک مثلث (یا حتی بقول شما یک دیامتریک) گردد. در یک الگوی اصلاحی وجود چندین سناریو کاملا طبیعی است. لذا شکست 42000 دلار سناریو سه گانه رو تایید می کنه ولی درصورت شکست سقف می تواند سناریو شما هم درست باشد. اما بحث تحلیل با معامله گری متفاوت هست و ما در تحلیل می توانیم حدس بزنیم اما در معامله گری باید نقاط کم ریسک و پرریسک را پیدا کنیم و در نقاط پرریسک سرمایه خود را برمبنای حدسیات در معرض ریسک قرار ندهیم.
      موفق باشید

      • ممنون از پاسخ گویی شما
        من روی تایم روزانه دیامتریک دیدم. ممنکه تجربه کم باعث شده در هفتگی نبینم. اما با فرض دیامتریک و با این فرمایش شما در شاخه f هستیم. حالا سوال من اینه که چطور روی این شاخه وارد معامله بشیم که کمترین ریسک رو داشته باشه؟ ورود روی 50 هزار با استاپ 48 هزار مناسبه بنظر شما؟
        می بخشید دوباره سوال کردم

    • درود بر شما

      اشاره نکردید در چه تایم فریم. اما حدس میزنم منظور شما تایم هفتگی باشد. همانطور که در تحلیل هم اشاره شده زیگزاگ سه گانه در تایم ماهیانه ممکن در تایم هفتگی یا پایین تر بصورت یک ترکیبی دیده شود که آخرین الگو آن یک مثلث (یا حتی بقول شما یک دیامتریک) گردد. در یک الگوی اصلاحی وجود چندین سناریو کاملا طبیعی است. لذا شکست 42000 دلار سناریو سه گانه رو تایید می کنه ولی درصورت شکست سقف می تواند سناریو شما هم درست باشد. اما بحث تحلیل با معامله گری متفاوت هست و ما در تحلیل می توانیم حدس بزنیم اما در معامله گری باید نقاط کم ریسک و پرریسک را پیدا کنیم و در نقاط پرریسک سرمایه خود را برمبنای حدسیات در معرض ریسک قرار ندهیم.
      موفق باشید

  16. درود بیکران بر شما
    دیروز تو این فکر بودم که ازتون خواهش کنم تحلیل بیت کوین رو اپدیت کنید اما بابت زحمات قبلی که داده بودم گفتم بیشتر شرمنده نشم، خوب شد که خودتون اپدیت فرمودید. تشکر میکنم از این بابت.
    و اما خواستم این هم مطرح کنم ، موج D یزرگ که شما دیامتریک در نظر گرفتید به لحاظ فنی ایرادی داره اگه بصورت زیگ زاگ – ایکس موج – مثلث خنثی ( تا ابتدای موج Eبزرگ) در نظر گرفته بشه؟ ببخشید سوال تخصصی رو اینجا مطرح کردم
    ارداتمندیم….

    • درود و سپاس

      قطعا زیگزاگ -X- مثلث خنثی نمی تواند باشد چون بعد از زیگزاگ ایکس موج بزرگ نمیاد. شاید گزینه بعدی (شایدم بهتر) یک مثلث انقباضی تناوب معکوس با موج e (بصورت مثلث خنثی) باشد. اما وقتی درخصوص گذشته چارت صحبت می کنیم نوع الگو اهمیتش بسیار کم می شود و صرفا این مهم است که این الگو تصحیحی است و نقطه پایانش کجاست.

      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید