تحلیل نئوویو شاخص انبوه سازی (1)

تحلیل شاخص انبوه سازی (1)

شاخص گروه انبوه سازی (ساختمانی)

 

در این مقاله قصد داریم وضعیت شاخص گروه انبوه سازی،املاک و مستغلات (ساختمانی) را به روش نئوویو مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهیم. مثل همیشه سعی میکنم تحلیل از جنبه آموزشی و حاوی نکاتی مفید برای علاقمندان باشد. شایان ذکر است کلیه تحلیل های ارائه شده در سایت شیراز نئوویو صرفا جنبه آموزشی دارند. و کسانی که قصد سرمایه گذاری و انجام معاملات واقعی دارند، بایستی با ریسک و تحلیل خود اقدام به معامله نمایند. چرا که جهت انجام معامله به دو فاکتور مهم دیگر (اصول مدیریت سرمایه و استراتژی معاملاتی) بغیر از تحلیل نیاز هست. که ما در اینجا بدان ها نمی پردازیم.

 

اهمیت تحلیل شاخص ها

همواره شاخص ها می توانند نمایانگر روند کلی سهام آن گروه باشند. پس بهتر است قبل از انتخاب سهم جهت سرمایه گذاری به بررسی شاخص گروه های مختلف پرداخت.  تا گروه ها و سهامی که پتانسیل لازم جهت صعود دارند را شناسایی نماییم. درحال حاضر با توجه به اینکه شاخص کل بورس مدتی است صعودی است بدنبال گروه هایی هستیم که از صعود اولیه بورس جا مانده اند. و همچنان پتانسیل خوبی جهت سرمایه گذاری دارند. لذا امروز به بررسی شاخص انبوه سازی می پردازیم.

 

تحلیل شاخص انبوه سازی (ساختمانی)

جهت تحلیل شاخص انبوه سازی از نمودار کش دیتای سالیانه استفاده می کنیم.

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید. شاخص انبوه سازی از سال 87 از مقدار 100 واحد تا 1297 در سال 93 صعود کرده است. (6 سال) و پس از آن یک حرکت نوسانی را تا ابتدای سال 98 داشته است. با توجه به ساختار این کارکشن نوسانی وتشابهات زمانی امواج آن می توان آن را بصورت یک دیامتریک در نظر گرفت که در نمودار باحروف A تا G نامگذاری شده است.

لذا با تکمیل کارکشن دیامترک و تایید آن توسط حرکت پسا الگویی که در زمانی کمتر از تشکیل موج G خط روند دیامتریک را شکسته است. می توان نتیجه گرفت این کارکشن به پایان رسیده است. و آماده صعود تا اهداف مشخص شده برای موج (C) می باشد. شکست مقاومت 1297 که سقف تاریخی این شاخص بوده است نیز می تواند موید صعودی شدن شاخص این گروه باشد.

پس با توجه به وجود پتانسیل صعود شاخص این گروه می توان به بررسی سهام این گروه پرداخت.

 

سهام گروه انبوه سازی شامل :

ثاخت ، ثمسکن ، ثنوسا ، ثفارس ، ثشاهد ، ثاباد ، ثامان ، ثشرق ، وساخت ، وآذر ، وتوس و کیسون و غیره می باشد.

 

تحلیل شاخص انبوه سازی

 

آپدیت تحلیل (1399/01/27)

مطابق تحلیل که تقریبا ده ماه پیش ارائه شد. شاخص انبوه سازی رشد قابل ملاحظه ای داشت. و تقریبا 5 برابر شد. و بعضا سهام این گروه رشدی بین 300-800 درصدی را تجربه کردند. سهمی مثل ثفارس که از 180 تومان در آن تاریخ تا 1280 تومان امروز رشد کرده است. در صورتیکه شاید پارسال کمتر کسی به این گروه اهمیت می داد. لذا اهمیت تحلیل شاخص ها کاملا مشهود است. (اهداف مشخص شده در تحلیل قبلی اهداف حداقلی بوده است.)

در ادامه با توجه به نزدیک شدن شاخص به فیبوهای 1.27-1.38 احتمال اصلاح کمی در قالب یک Xموج وجود خواهد داشت. با توجه به اینکه احتمالا الگوی کلی شاخص انبوه سازی بصورت یک دیامتریک خواهد بود و تشابه زمانی در شاخه های آن مورد نیاز است. پس از تشکیل X موج با دو سناریو روبرو هستیم. یا شاخه C از دیامتریک بصورت زیگزاگ دو گانه خواهد بود. یا بصورت ترکیب زیگزاگ- تخت یا زیگزاگ-مثلث . که مسیر تقریبی و اهداف آن (22700 واحد) در نمودار مشخص شده است.

 

تحلیل شاخص انبوه سازی

 

آپدیت تحلیل (1399/12/02)

در ادامه تحلیل قبلی که حدود یکسال قبل ارائه شده بود. شاخص انبوه سازی به تارگت گفته شده در 22000 واحد رسید. در حال حاضر با توجه به مشخص شدن ساختار الگو بهتر است که شروع موج صعودی را شروع یک الگوی بلند مدت جدید بگیریم. و الگوی صعودی را بصورت یک شتابدار 5 ممتد شمارش نماییم. ( یکی از حسن های روش نئوویو و امواج الیوت اینست که حتی با فرض شمارش متفاوت بدلیل اینکه جهت و تارگت تحلیل یکی است. عملا در معامله شما مشکلی بوجود نخواهد آمد. و با پیشرفت بازار و مشخص تر شد این پازل می توانید شمارش را تغییر داده و سناریو های بعدی بازار را بررسی نمایید.)

لذا از اینجا به بعد با توجه به حرکت پساالگویی یک شتابدار 5 ممتد انتظار داریم شاخص انبوه سازی حداقل تا سطح 7830 واحد نزول نماید. البته قطعا این نزول بصورت یکباره نخواهد بود. و در تایم 6 ماهه بایستی منتظر تشکیل یک الگوی سه موجی را داشت. و حداقل بایستی زمانی برابر با شتابدار قبلی صرف نماید. (حدود یک سال و نیم).

 

تحلیل شاخص انبوه سازی

 

تحلیل نمودار سه ماهه انبوه سازی (ساختمانی)

جزئیات این الگو را می توان در تایم 3 ماهه بررسی نمود.

در کش دیتای 3 ماهه نیز جزئیات ساختار این شتابدار 5 ممتد بخوبی مشخص می باشد. و حرکت اصلاحی بعد از شتابدار در این تایم تاکنون بصورت یک زیگزاگ در حال تشکیل می باشد. که همانطور که در تایم شش ماهه عنوان شد. این کارکشن چه از نظر زمانی و چه از نظر قیمتی هنوز تکمیل نشده است.

 

شاخص انبوه سازی و مستغلات

 

تحلیل نمودار ماهیانه انبوه سازی (ساختمانی)

 

برای بررسی کارکشن آخر به تایم ماهیانه می رویم.

در تایم ماهیانه صرفا به بررسی کارکشن آخر پرداختیم. و بنظر می رسد یک دیامتریک الماسی در این تایم در حال تشکیل می باشد. که الان بایستی منتظر موج F صعودی آن باشیم. یعنی ممکن است ظرف یک ماه آینده سهام این گروه رشد موقتی را داشته باشند ولی پس از آن انتظار ریزش بعدی در قالب موج G از این دیامتریک تا سطح 8600 واحد می رود.

 

تحلیل نئوویو شاخص گروه ساختمانی و انبوه سازی

 

آپدیت تحلیل (1400/05/30)

مطابق انتظار در تحلیل 6 ماه قبل، شاخص گروه انبوه سازی با تکمیل موج F و G از دیامتریک دقیقا خود را به سطح 8700 واحد رساند. در حال حاضر می توان این موج نزولی یک ساله را خاتمه یافته تلقی کرد و انتظار رشد این شاخص را داشت. قطعا جهت تایید نیاز به یک حرکت شارپ صعودی در هفته های آتی می باشد.

اما برای سناریوی پس از آن انتظار می رود با توجه به اینکه موج نزولی تصحیحی بوده است، حداقل 0.618 از آن برگشت شود. که عدد 01500 واحد می باشد. در اینصورت می توان بطور متوسط انتظار بازدهی 70% در سهام این گروه داشت. قطعا بعضی از سهام می توانند کمتر از این مقدار یا بیشتر باشند. پس از صعود تا این سطح می توان با توجه به سرعت حرکت و ساختار آن در مورد آینده این گروه بهتر نظر داد.

 

تحلیل نئوویو گروه انبوه سازی

 

افشای ریسک :
با توجه به ماهیت آموزشی سایت شیرازنئوویو، کلیه تحلیل ها صرفا از منظر آموزشی ارائه می گردد. لذا به هیچ عنوان توصیه ای به خرید یا فروش نمی باشد.

 

برای دریافت مطالب جدید می توانید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام شیراز نئوویو ما را همراهی نمایید.

موفق و پیروز باشید.

 

تلگرام شیراز نئوویو

درباره ی نادر برادری

نادر برادری هستم کارشناس ارشد سازه، 42 ساله و ساکن شیراز. پس از 20 سال تحقیق و تجربه عملی در بازارهای مالی، مفتخرم حاصل دانش و تجربه خودم را در اختیار علاقمندان به سرمایه گذاری در بورس و سایر بازارهای مالی قرار دهم.

10 دیدگاه

  1. سلام آقای برادری
    خیلی ممنون به خاطر تحلیل های خوبتون
    آقای برادری در اموج اصلاحی که شبیه زیگزاگ هستن(فلت و مثلث نیستن) اما قوانین زمانی زیگزاگ رو ارضا نمیکنن، باید به چه صورتی در نظر بگیریم ؟ باید به صورت wxy در نظر بگیریم؟

    • درود بر شما

      در این مواقع دیامتریک ها بهترین گزینه هستند. چون برای ترکیبی باز هم نیاز به الگوهای استاندارد مثل زیگزاگ می باشد که بایستی شرایط زمانی را پاس کند.
      لطفا سوالات تخصصی نئوویو را از طریق انجمن سایت مطرح نمایید.
      باسپاس

      • آقای برادران یعنی در الگوهای دیامتریک شاخه ها نیازی نیست که جز امواج استندارد اصلاحی باشند؟ مگر الگوهای دیامتریک و سیامتریک همون الگوهای abc-x-abc و … نیستند؟

        • خیر نیازی نیست که حتما استاندارد باشد.

          • خیلی ممنون به خاطر پاسخ گویی شما
            من در سایت آقای نیلی خوندم که الگوهای دیامتریک و سیمتریک از نظر زمانی تقریبا یکسان هستند و این الگوها رو زمانی که ساختار abc-x-abc نمیشه، استفاده میکنن.
            شاید به دلیل اینه که من مطالعه دقیقا روی این موضوع نداشتم، لطف میکنید منبع الگوهای دیامتریک و سیمتریک معرفی کنید، چون در کتاب آقای نیلی ساختار زیگزاگ محدودیت زمانی نداره و الگوهای دیامتریک و سیمتریک بیان نشده اند.
            در مطلبی که در سایت شما قرار داده اید هم مطالعه کردم اما در خصوص اینکه هر شاخه چه قوانینی دارد بحث نشده است.
            خیلی ممنون از پاسخ گویی و وقتی که برای پاسخ گویی میذارید.

          • اگر در سایت در بخش پرسش و پاسخ با گلن نیلی کلمه دیامتریک یا سیمتریکال را سرچ بفرمایید مطالب کامل درخصوص این دو الگو را می توانید مطالعه بفرمایید.

  2. در خصوص شاخص انبوه سازی آپدیت جدیدی قرار نمی دهید؟ نطرتون کوتاه مدتی در خصوص این شاخص می فرمایید؟

دیدگاهتان را بنویسید