روابط فیبوناچی در دیامتریک ها و سیمتریکال ها

روابط فیبوناچی امواج در دیامتریک و سیمتریکال

چه روابط فیبوناچی در دیامتریک ها و سیمتریکال ها وجود دارد؟

پاسخ:

دیامتریک ها و سیمتریکال ها دارای روابط فیبوناچی قیمتی و زمانی نیستند. این یک ویژگی حیاتی در شکل گیری چنین الگوهایی می باشد. به همین دلیل بود که من توانستم آنها را کشف کنم.

در همه الگوهای دیگر (تخت ها، زیگزاگ ها، مثلث ها، شتابدارها) روابط فیبوناچی (از منظر قیمتی یا زمانی یا هر دو) نقشی کلیدی در توسعه آنها ایفا می کند. در واقع فقدان روابط فیبوناچی قیمتی و زمانی است که به شناسایی شکل گیری الگوهای دیامتریک یا سیمتریکال کمک می کند.

دیامتریک

 

 

روابط فیبوناچی در دیامتریک و سیمتریکال

 

در الگوی سیمتریکال در نئوویو، حداقل و حداکثر روابط مجاز قیمتی و زمانی مجاز بین امواج چیست؟

پاسخ:

برخلاف الگوهای سنتی امواج الیوت (تخت ها ، زیگزاگ ها، مثلث ها)، سیمتریکال ها و دیامتریک ها دارای روابط فیبوناچی قیمتی و زمانی نیستند. این ویژگی کلیدی هر دو الگو بود که به من امکان داد تا وجود آنها را کشف کنم.

در یک الگوی سیمتریکال در نئوویو، اختلاف قیمتی و زمانیامواج هم جهت”، بین 0 تا 10% می باشد. (بنابراین، اگر موج A به میزان 10 روز زمان صرف کند، موج C احتمالا 9، 10 یا 11 روز زمان صرف می کند.) چنین تشابهات زمانی شدید در الگوهای تخت و زیگزاگ و مثلث مجاز نمی باشد. از آنجا که سیمتریکال ها می توانند بشدت به سمت بالا و پایین روند داشته باشند، هیچ قانون سفت و محکمی وجود ندارد که به نحوه ارتباط امواج مجاور در یک سیمتریکال بپردازد.

در دیامتریک ها اختلاف زمانی بین “امواج مجاور” می تواند بین 0 تا 15% باشد. زیرا دیامتریک ها نسبت به سیمتریکال ها کمتر رونددار هستند. برای پرهیز از روابط فیبوناچی (دقیق)، براحتی باید ببینید که امواج مجاور از نظر قیمتی بیش از 61.8% از موج قبلی را بازگشت می کنند.

 

 

قوانینی قیمتی و زمانی دیامتریک

 

توضیحات بیشتر نویسنده:

همانطور که در جدیدترین مقاله آقای نیلی ملاحظه می کنید نمی توان انتظار روابط فیبوناچی خاصی بین امواج یک دیامتریک یا سیمتریکال داشت. شاید تنها روابط قابل استفاده در دیامتریک ها بین موج G و موج A می باشد. در مقاله ای دیگر آقای نیلی عنوان می کند موج G معمولا با موج A در تشابه می باشد. یعنی موج G می تواند 0.618 تا 1.618 از موج A باشد. همچنین در مقاله قیمت و زمان تکمیلی عنوان می کند که موج G حداکثر می تواند 1.618 از موج E باشد. ولی باید توجه کرد که این موارد صرفا بعنوان راهنما مطرح شده اند و قوانین الزام آور نمی باشند.

 

لذا با توجه به توضیحات بالا می توان به نکات تجربی زیر توجه نمود:

 

  1. شاید بهترین راه برای پیش بینی قیمتی شاخه های مختلف یک دیامتریک توجه به کانال بندی آن باشد.
  2. در کانال بندی دیامتریک ها معمولا دو فاز متفاوت در کانال بندی داریم. یا فاز اول انقباضی و فاز دوم انبساطی است که دیامتریک پاپیونی نامیده می شود. یا فاز اول انبساطی و فاز دوم انقباضی است که دیامتریک الماسی نمایده می شود.
  3. با توجه به اینکه دیامتریک ها به نسبت سایر الگوهای دیامتریک قواعد کنترلی کمتری دارد، بهتر است صرفا به دیامتریک هایی اعتماد گردد که کانال بندی واضح و ایده آلی دارند.
  4. مهمترین مشخصه دیامتریک ها تشابه زمانی (نه الزاما تساوی زمانی) بین امواج می باشد. برای مقایسه زمانی امواج بهتر است این قیاس در تایم فریمی انجام شود که کل دیامتریک 56 تک موج داشته باشد. (یعنی هر شاخه تقریبا 8 تک موج)
  5. از بین 7 شاخه دو موج می تواند تشابه زمانی را نقض کند و زمانی خیلی کمتر یا خیلی بیشتر صرف نماید.
  6. از منظر بازدهی معمولا حرکت بعد از الگوهای الماسی بازدهی بهتری نسبت به الگوهای پاپیونی خواهند داشت.

 

دیامتریکالگوی دیامتریک

                الگوی دیامتریک الماسی                                                                                      الگوی دیامتریک پاپیونی

 

 

امیدوارم از مقاله روابط فیبوناچی بین امواج در دیامتریک و سیمتریکال بهره لازم را برده باشید.

 

جهت مطالعه مقالات بیشتر در زمینه الگوهای نئوویو می توانید بخش آموزش را مطالعه نمایید.

همچنین علاقمندان می توانند بخش آموزش سایت گلن نیلی را نیز ملاحظه نمایند.

 

برای دریافت مطالب جدید می توانید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام شیراز نئوویو ما را همراهی نمایید.

موفق و پیروز باشید.

 

تلگرام شیراز نئوویو

درباره ی نادر برادری

نادر برادری هستم کارشناس ارشد سازه، 42 ساله و ساکن شیراز. پس از 20 سال تحقیق و تجربه عملی در بازارهای مالی، مفتخرم حاصل دانش و تجربه خودم را در اختیار علاقمندان به سرمایه گذاری در بورس و سایر بازارهای مالی قرار دهم.