زمان موج B در مثلث ها

آیا امکان دارد که موج b و موج d در یک مثلث زمان کمتری از موج a و c صرف نمایند؟

پاسخ:

پاسخ ساده “بله” می باشد. اما فقط در مثلث های انبساطی و خنثی. شما این پدیده را در مثلث انقباضی مشاهده نخواهید کرد. اگر موج b زمان کمتری از موج a مثلث صرف نماید، نیاز هست که از نظر قیمتی نیز کوچکتر باشد. و معمولا خیلی کوچکتر. (یعنی کمتر از 61.8%). دلیل دیگری که می تواند باعث شود موج b زمانی کمتر از a صرف کند ” تناوب معکوس” می باشد. که این شرایط زمانی است که موج d از نظر قیمت و زمان و پیچیدگی خیلی بزرگتر از موج b می باشد.

 

Is it possible for waves-b and d in a triangle to consume less time than waves-a and c?

ANSWER:

The simple answer is YES, but only in Expanding and NEoWave Neutral Triangles. You will not see this phenomenon in Contracting Triangles. If wave-b takes less time than wave-a in a Triangle, it also needs to be smaller in price – usually substantially smaller (i.e., less than 61.8%). NEoWave Reverse Alternation may be another reason wave-b takes less time than wave-a, but that situation is balanced when wave-d is much larger than wave-b in price, time and complexity.

 

توضیحات بیشتر نویسنده:

درخصوص مثلث انقباضی باید عرض کنم که طبق بند دوم اگر دارای تناوب معکوس باشد و موج d خیلی بزرگتر از موج b باشد می تواند موج b زمانی کمتر از موج a صرف نماید. این مطلب در آخرین تحلیل آقای نیلی از S&P500 کاملا مشهود می باشد. و شخصا در وبینار زنده این سوال را مطرح کردم و آقای نیلی نیز تایید کردند. در نمودار زیر ملاحظه میفرمایید که ایشان یک مثلث انقباضی با تناوب معکوس درنظر گرفتند و در آن موج b زمانی بسیار کمتر از موج a صرف نموده است.

 

زمان موج B و D در مثلث ها

 

جهت فهميدن اينكه آيا موج 2 هم مي تواند يك مثلث باشد روي لينك كليك نماييد.

همچنین علاقمندان می توانند بخش آموزش سایت آقای نیلی را نیز از این لینک ملاحظه نمایند.

 

امیدوارم مقاله “زمان موج B در مثلث ها” برای شما مفید بوده باشد.

 

برای دریافت مطالب جدید می توانید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام شیراز نئوویو ما را همراهی نمایید.

موفق و پیروز باشید.

تلگرام شیراز نئوویو

درباره ی نادر برادری

نادر برادری هستم کارشناس ارشد سازه، 42 ساله و ساکن شیراز. پس از 20 سال تحقیق و تجربه عملی در بازارهای مالی، مفتخرم حاصل دانش و تجربه خودم را در اختیار علاقمندان به سرمایه گذاری در بورس و سایر بازارهای مالی قرار دهم.

11 دیدگاه

  1. با سلام
    استاد با این اوصاف فقط سه نوع انبساطی/خنثی و انقباضی معکوس رو خواهیم داشت و سه نوع دیگه براساس این قانون رد میشن و نمیتونن باشن.درسته؟

    • سلام
      اگر منظورتون درخصوص این هست که زمان موج B می تواند کمتر از A باشد یا خیر. در همه مثلث ها غیر از مثلث انقباضی با تناوب استاندارد می تواند موج B زمانی کمتر صرف نماید درصورتیکه از نظر قیمتی موج B کمتر از 0.618 از موج A باشد و هر چه موج B از نظر قیمتی به سمت 0.38 موج A میل کند احتمال اینکه زمان آن کمتر از A گردد بیشتر می شود.

  2. سلام استاد
    طبق قواعد موج b اگر کمتر از 38.2 درصد میشد می توانست از لحاظ زمانی کمتر باشد
    اما این چیزی که اینجا گفته شده است کمی متفاوت است
    آیا قاعده ی جدیدی در نئوویو محسوب می شود ؟!؟!

    • سلام

      آقای نیلی جایی اشاره به 38.2 درصد نمی کنند. اگر مقاله ای در اینخصوص از آقای نیلی دارید خوشحال میشم ارسال نمایید.
      لذا همین مقاله ملاک عمل در مثلث ها می باشد.

      • سلام
        استاد حقیقتش با استناد به مقاله های آقای نیلی نیست
        دو کتاب ترجمه شده در این رابطه وجود داره یکی برای آقای دادگستر و دیگری برای آقای محبی که بروز رسانی شدست در واقع
        در مورد الزامات زمانی مثلث ها با توجه به تاکید بر مثلث انبساطی و خنثی و تناوب معکوس مثلث انقباضی
        بطور کلی گفتند که اگر کمتر از 38.2 درصد باشد از لحاظ زمانی کمتر یا مساوی با موج a خواهد بود مگر آنکه یکی از شاخه های آن بیش از 61.8 درصد رفته باشد .
        البته تفاوت خیلی جزئی به نظر می آید

        • درود بر شما

          توجه بفرمایید که کتاب آقای ناصر دادگستر ترجمه کتاب “استادی در امواج الیوت” آقای گلن نیلی هست که مربوط به سی سال پیش می باشد. کتابی هم که آقای محبی عزیز به خوبی تهیه کردند گرد آوری کلیه مطالب نئوویو از کتاب و مقالات ایشون هست. ( در واقع هر دو منابعی که نام بردید ترجمه کتاب و مقالات آقای نیلی هست و مرجع دیگری برای نئوویو غیر از این کتاب، سایت و مقالات آقای نیلی موجود نمی باشد)

          آقای نیلی در چند مقاله موضوع زمان موج B را تشریح کردند که در اینجا ما اولین مقاله از این موضوع را ترجمه نمودیم ضمن اینکه مطلب این مقاله موردی که شما می فرمایید را نفی نمی کند. اگر صبور باشید به مرور سعی میکنم همه مقالات ترجمه شود تا با دیدن مقالات اصلی و اینکه ببینید دقیقا آقای نیلی در پاسخ به چه سوالی این جواب را مطرح کردند بنظرم بسیار مفید فایده خواهد بود.

          موفق باشید.

          • بله استاد قطعا همینطوره
            بی صبرانه منتظر ترجمه های جدید شما خواهم بود
            تشکر

  3. سلام خسته نباشید
    ممنون بابت ترجمه و اشتراک گذاری این مطالب بسیار مهم

  4. بسیار ممنون جناب برادری عزیز. همیشه از مطالب سایت و کانال جنابعالی استفاده میبرم.
    فقط در خط دوم نیاز هست کلمه زمانی بشه “قیمتی”
    تشکر مجدد

دیدگاهتان را بنویسید